Zoekt u professioneel transport naar Spanje?
16-05-2019
0

Wij hebben onlangs tijdens een vakantie in Spanje een grote voorraad wijn gekocht. Wij zijn namelijk handelaren in sterke drank en wij merken dat Spaanse wijn altijd zeer populair is onder onze klanten. Vandaar dat wij eens in de zoveel tijd naar dit land afreizen om te kijken of wij ergens een goede deal kunnen sluiten. Dit jaar is dat weer heel goed gelukt en wij hebben voor een heel goede prijs kunnen inkopen. De vraag was echter hoe wij deze wijn in Nederland zouden kunnen krijgen. Wanneer je namelijk zelf alles moet vervoeren, ben je heel lang bezig en dat is niet wat je graag zou willen. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar iemand die gespecialiseerd was in transport vanuit Spanje. Wij hadden verwacht dat dit een lastige opgave zou worden omdat transport vanuit Spanje misschien duur zou worden, maar toen kregen wij van iemand te horen dat wij een keer naar de site van Transcargo.nl moesten gaan. Deze mensen zijn namelijk gespecialiseerd in transport vanuit Spanje en dat was precies wat wij zochten. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat deze mensen heel veel te bieden hadden wanneer het ging over transport vanuit Spanje. Wij wilden daarom graag met deze mensen zaken gaan doen, maar wij wilden wel graag weten waar wij op moesten rekenen. Wij hadden namelijk nog een aantal voorwaarden en vandaar dat het ons een goed idee leek om even met de mensen van dit bedrijf te gaan overleggen. Wij hebben daarom even gebeld met een van de medewerkers van dit bedrijf en deze heeft ons heel goed weten voor te lichten over het transport vanuit Spanje. Wij kregen daardoor al heel snel een heel goed beeld van de mogelijkheden op het gebied van transport vanuit Spanje en dus wisten wij meteen dat wij hier goede zaken konden doen.

Ons transport vanuit Spanje is heel goed verlopen

Als je wijn gaat vervoeren, wil je natuurlijk dat dit goed gebeurt. Niemand zit er op te wachten dat tijdens het transport vanuit Spanje je wijnflessen naar de grootjes gaan en dus is het belangrijk om met een goede partner in zee te gaan. Wanneer je met de mensen van Transcargo.nl in zee gaat, weet je zeker dat je een goede deal kunt sluiten. Deze mensen doen er namelijk alles aan om je zo goed mogelijk te helpen met het transport vanuit Spanje en daar hebben wij dan ook flink van kunnen profiteren. Onze wijn staat inmiddels in Nederland en iedere fles is heel overgekomen. Dat alles ook nog eens voor een goede prijs, dus wij zijn uitermate tevreden.

Wij raden dit bedrijf sterk aan

Mocht u ook een goede transporteur zoeken, dan raden wij u dit bedrijf van harte aan. U kunt er namelijk zeker van zijn dat u hier:

  • Voor een heel goede prijs geholpen kunt worden
  • U altijd snel geholpen kunt worden
  • Uw goederen tijdens het vervoer goed verzekerd zijn

Wij zijn zeker van plan om vaker met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn namelijk zeer tevreden.

Lees meer…