Bedrijven en Bedrijfsleven
Zoekt u een specialist voor uw bouwlogistiek?
27-10-2019
0

Wie ooit een groot bouwproject heeft moeten uitvoeren, zal gemerkt hebben dat het uitermate belangrijk is om te zorgen dat u een goede planning aanhoudt. Wanneer u bijvoorbeeld een nieuw pand in de binnenstad gaat bouwen, moet u heel veel dingen regelen om te zorgen dat de bouw geen vertraging zal oplopen. Het is van groot belang dat u dit goed regelt want wanneer u dit niet goed doet, is de kans groot dat u een vermogen moet betalen omdat u overal vertragingen oploopt. Daar zit niemand op te wachten en vandaar dat wij u graag willen uitnodigen om een keer te kijken wat wij van Tiqit.nl voor u kunnen doen. U kunt namelijk bij ons aankloppen wanneer u wilt dat wij uw bouwlogistiek verzorgen. Wij zijn een bedrijf dat al sinds jaar en dag voor veel mensen hun bouwlogistiek heeft verzorgd en wij zorgen er altijd voor dat uw project in goede banen wordt geleid. Wij weten als geen ander waar wij op moeten letten om uw project goed te laten slagen en wij nodigen u daarom uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij op het gebied van bouwlogistiek allemaal voor u zouden kunnen doen. U zult zien dat wanneer u een beroep op ons doet, wij u heel veel werk uit handen kunnen nemen. Wij hebben heel veel ervaring met het verzorgen van professionele bouwlogistiek en wij nodigen u daarom uit om een keer met ons te komen overleggen over wat wij voor u zouden kunnen doen. Wij kunnen er voor zorgen dat uw project geen vertraging oploopt. Wij zorgen dat alle vergunningen op tijd geregeld zijn zodat u bijvoorbeeld geen boetes zult krijgen voor de container die voor uw pand op de openbare weg moet komen te staan. Dergelijke zaken kunnen wij heel snel en heel goed voor u regelen. Wij weten waar wij moeten zijn om zoden aan de dijk te kunnen zetten. Kom daarom een keer naar onze site kijken om te zien of u ook van onze bouwlogistiek gebruik wilt gaan maken. 

Geef de bouwlogistiek uit handen aan een expert

Als u er zeker van wilt zijn dat de bouw van uw project geen vertraging zal oplopen, neem ons dan aan om de bouwlogistiek voor u te regelen. Wij gaan dan meteen voor u aan de slag met het maken van een goede planning. Zo kunt u meteen zien wat wij voor u gaan doen en hoe wij dit zullen gaan bereiken. Wij maken ook altijd een alternatief plan voor wanneer een onderdeel in de bouwlogistiek niet helemaal gaat zoals wij het graag hadden gewild. Zo loopt u dus nooit grote vertragingen op. 

Neem gerust even contact met ons op

Wij hebben geprobeerd om u een indruk te geven van onze diensten en mogelijkheden. Wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Kortom:

  • Wij staan voor u klaar om u te helpen 
  • Wij zorgen dat uw bouw geen vertraging oploopt
  • Wij zorgen dat u zorgeloos aan uw project kunt werken 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op.