Zoekt u een goede orthodontiepraktijk in Hengelo?
31-08-2019
0

Toen ik jong was, was het nog niet zo in de mode om een beugel te nemen. Er was maar een enkeling in onze klas die een beugel kreeg en mijn ouders meenden dat mijn tanden goed genoeg waren en hadden bovendien ook geen geld om voor mij een beugel te kopen. Ik heb echter heel scheve tanden en dat vond ik steeds vervelender worden. Er zijn vandaag de dag namelijk nog maar weinig mensen die echt een slecht gebit hebben omdat iedereen vandaag de dag een beugel kan nemen. Ik wilde daarom ook graag iets aan mijn tanden laten doen omdat ik het prettig vond om optimaal te kunnen lachen zonder dat ik mijn tanden daarbij verborgen moest houden. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een goede orthodontiepraktijk in Hengelo. Ik woon namelijk in deze plaats en het zou voor mij ideaal zijn als ik hier een goede orthodontiepraktijk in Hengelo kon vinden. Ik heb daarom gekeken waar de meeste mensen naartoe gingen wanneer zij een orthodontiepraktijk in Hengelo zochten en ik heb toen gezien dat zij allemaal heel enthousiast waren over de mensen achter de website van orthoeuregio.nl. Deze site heb ik ook een keer bekeken en ik heb toen gezien dat dit waarschijnlijk een heel geschikte orthodontiepraktijk in Hengelo was. Ik ben daarom meteen gaan kijken naar de mogelijkheden om hier een keer een afspraak te maken. Ik heb even gebeld met deze orthodontiepraktijk in Hengelo en ik kreeg te horen dat ik al op heel korte termijn een keer langs kon komen. Dat was prettig om te horen want ik had ook weinig zin om nu heel lang op een wachtlijst te worden geplaatst. Ik heb daarom al heel snel een afspraak gemaakt en binnen een week lag ik al in de stoel van deze orthodontiepraktijk in Hengelo. Ik heb toen gezien dat men hier heel professioneel te werk gaat en ik heb ook heel goede uitleg gekregen over hoe men mij zou willen behandelen. Ik ben daarom heel blij dat ik met deze orthodontiepraktijk in Hengelo in zee ben gegaan want ik heb nu het uitzicht op heel mooie tanden. 

Ik heb mooie tanden dankzij deze orthodontiepraktijk in Hengelo

Ik heb nu inmiddels een aantal maanden een beugel en ik kan u zeggen dat mijn tanden al heel veel rechter staan. Ik ben daarom heel blij dat ik deze orthodontiepraktijk in Hengelo heb gevonden en ik ben zeer te spreken over de behandeling die ik bij deze orthodontiepraktijk in Hengelo heb gekregen. Ik word altijd goed voorgelicht over de mogelijkheden en de stappen die men in deze orthodontiepraktijk in Hengelo zet waardoor ik altijd met een goed gevoel in de tandartsstoel lig. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook graag iets aan uw tanden willen laten doen, kijk dan ook een keer op de site van deze praktijk. Hier kunt u:

  • lezen wat men allemaal voor u kan doen 
  • bekijken hoe deze specialisten doorgaans te werk gaan 
  • een afspraak inplannen voor een behandeling 

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om iets aan mijn tanden te laten doen.