Wilt u ook een akoestisch plafond?
22-04-2019
0

Heeft u last van gehorigheid in uw huis en wilt u hier graag van af? Marcel Wesseling kan u er bij helpen. Hij verkoopt een akoestisch plafond via zijn website: marcelwesselink. Hij heeft al erg veel ervaring met het plaatsen van deze plafonds. Om verschillende redenen kunt u ook behoefte hebben aan zo’n plafond. Het internet staat vol met positieve reacties over het product en de service van Marcel Wesseling. Hij heeft veel kennis van de geluidsdempende plafonds en weet deze effectief te maken voor in uw huis. In dit artikel zal worden toegelicht hoe zo’n akoestisch plafond nou eigenlijk werkt en hoe u in contact kan komen met Marcel Wesseling.

Marcel Wesseling is dé specialist voor een akoestisch plafond

Marcel Wesseling is het bedrijf ooit gestart samen met zijn broer. Ze deden ervaring op in de wereld van polyester spanplafonds. Na een tijdje besloten ze samen verder te gaan en spanplafonds te zetten bij mensen thuis, maar ook bij bedrijven. Daarnaast plaatsen ze dus ook akoestische plafonds. Hiervoor maken ze gebruik van producten van de volgende merken;

  • Clipso
  • Descor

Beide merken staan bekend om haar uitstekende kwaliteit. Dat is ook belangrijk. Het gaat immers om een plafond en niet om een theedoek! Dit is dan ook hoe ze er bij Marcel Wesseling over denken. Als u ook zo’n akoestisch plafond wenst, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het bedrijf van Marcel Wesseling. Ook is het mogelijk om hem een e-mail te sturen. Beide contactgegevens hiervoor zijn te vinden op de website die bovenaan in dit artikel staat genoemd. Het bedrijf voor een akoestisch plafond is gevestigd in Haaksbergen. Dit ligt vlakbij Enschede en Hengelo. Marcel Wesseling heeft zijn eigen showroom. Deze vind je aan de metaalstraat 4. Ook heeft hij een showroom binnen de woonwinkel Potz, welk ook in Haaksbergen is gevestigd. Op beide locaties kunt u zien hoe zo’n akoestisch plafond er uit ziet en hoe het in elkaar zit. Het bestaat namelijk uit een deken met veel microperforaties. Deze zorgen er voor dat de vervelende galm wordt gedempt zodat u in uw huis gewoon rustig kunt genieten, zoals dat ook hoort. In slecht geïsoleerde flats wordt ook vaak een akoestisch plafond geplaatst. U zult merken dat het een stuk minder gehorig is na het plaatsen van zo’n plafond. Op de website van Marcel Wesseling vindt u een gastenboek. Hier zijn recensies te lezen van gasten die al eens hebben gekozen voor de samenwerking met Marcel Wesseling. Vrijwel alle recensies zijn positief. 

Wat kost zo’n plafond?

De prijs van een akoestisch plafond is moeilijk om vooraf te weergeven. Dit heeft uiteraard te maken met de oppervlakte waar het om gaat. Wilt u slechts een klein kamertje voorzien van een akoestisch plafond? Dan zal deze prijs een stuk lager liggen dan wanneer het gaat om een groter oppervlak, zoals dat van een kantoor. Marcel Wesseling begrijpt dat u eerst het financiële plaatje wilt weten, voordat u kiest voor zo’n akoestisch plafond. Daarom maakt hij het mogelijk op zijn website om een prijsindicatie te verkrijgen. Hiervoor hoeft u slechts een formulier in te vullen met gegevens over het oppervlak.