Wilt u nieuwe landbouwwerktuigen aanschaffen?
11-05-2019
0

Onlangs hebben wij het bedrijf van onze buren overgenomen waardoor ons landbouwbedrijf ineens twee keer zo groot geworden is. Dat betekende dat wij ook nieuwe landbouwwerktuigen moesten gaan kopen omdat wij met het materieel dat wij hadden, niet voldoende capaciteit hadden om effectief te werken. Wij hebben daarom gekeken waar wij goede landbouwwerktuigen konden kopen. Wij zijn namelijk nog jong en wij wilden er graag zeker van zijn dat wij lang met onze nieuwe landbouwwerktuigen zouden kunnen doen. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij moesten zijn wanneer wij voor een goede prijs goede landbouwwerktuigen konden kopen. Wij hebben her en der gekeken, maar wij waren niet echt onder de indruk van wat wij allemaal zagen. Het is namelijk zo dat je bij heel veel bedrijven weliswaar landbouwwerktuigen kunt vinden, maar dat je daar doorgaans heel veel geld voor moet betalen zonder dat je daar ook echt veel voor krijgt. Wij hebben daarom goed onderzoek gedaan naar waar je veel waar voor je geld krijgt. Toen wij ook bij diverse andere boeren gingen vragen waar zij altijd hun landbouwwerktuigen kochten, kregen wij te horen dat zij dit altijd deden via de mensen van Evers Agro. Deze mensen kenden wij niet, maar wij wilden graag weten wat zij voor ons zouden kunnen betekenen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die wij op hun site vonden en deze zagen er heel erg goed uit. Wij hebben dan ook meteen besloten dat wij een keer naar deze mensen wilden gaan om hun landbouwwerktuigen te gaan bekijken. Het klonk namelijk allemaal heel goed wat ze ons konden bieden dus wij wilden graag een keer met deze mensen praten om te zien wat zij allemaal voor ons konden betekenen. Wij vonden het fijn om te merken dat wij altijd langs mochten komen en wij hebben dan ook meteen de auto gepakt en wij zijn naar dit bedrijf gegaan om de landbouwwerktuigen te bekijken. 

Deze landbouwwerktuigen zijn hun gewicht in goud waard

Wanneer je, zoals wij altijd moeten doen, op harde kleigrond moet werken, is het van groot belang dat je met het juiste materieel kunt werken. Wanneer je namelijk niet de juiste landbouwwerktuigen hebt, zul je merken dat je snel in de problemen komt. Vandaar dat wij blij waren dat wij bij de mensen van Evers Agro terecht wisten te komen omdat zij namelijk heel sterke landbouwwerktuigen aanbieden. Bovendien doen zij dat ook nog eens voor een heel lage prijs waardoor je er zeker van kunt zijn dat je een heel goede deal kunt sluiten. Wij hebben hier inmiddels onze nieuwe landbouwwerktuigen gekocht en wij zijn daar zeer tevreden over. 

Wij zijn zeer goed geholpen 

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf zaken hebben kunnen doen want wij hebben een heel goede deal kunnen sluiten. Kortom:

  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij hebben de juiste werktuigen kunnen kopen 
  • Wij kunnen de komende twintig jaar vooruit met onze werktuigen 

Mocht u ook op zoek zijn naar goede werktuigen voor de landbouw, dan raad ik u aan om een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. 

Lees meer…