Wilt u een Magento 2 webshop laten maken?
01-05-2019
0

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren steeds vaker de vraag gekregen of wij ook producten via het internet verkopen. Dat was een aantal jaar geleden nog niet echt onze koers, maar inmiddels hebben wij gemerkt dat er zoveel vraag is naar online kopen, dat wij besloten hebben om een webshop te laten maken. Wij wilden namelijk meer mensen kunnen bedienen en bovendien zouden wij hen ook voordeliger kunnen helpen wanneer zij een bestelling konden doen via onze webwinkel. Wij hebben daarom gekeken wat wij allemaal moesten doen om een website te laten maken waarop je eenvoudig producten kon bestellen. Wij zijn niet de meest handige mensen wanneer het gaat over computers en websites en vandaar dat wij graag een site wilden hebben waar wij zelf zo weinig mogelijk werk van zouden hebben. Wij lieten daarom een Magento 2 webshop maken. Wanneer je namelijk voor een Magento 2 webshop kiest, kun je er zeker van zijn dat je voor een goede prijs een heel goede site kunt krijgen. Wij hadden deze tip van iemand ontvangen die ook een Magento 2 webshop had laten maken. Hij vertelde ons dat het ideaal was om een dergelijke site te hebben omdat je op deze wijze heel veel administratief werk kon automatiseren. Dat sprak ons erg aan want wij hadden geen zin om bijvoorbeeld voor iedere bestelling handmatig een factuur te moeten maken. Vandaar dat wij gekeken hebben waar wij een goede Magento 2 webshop konden laten maken. Dat bleek bij de mensen van CreativeICT.nl te zijn. Deze mensen hebben ons heel goed geholpen en wij hebben inmiddels een heel mooie Magento 2 webshop gekregen. Wij merken dat het voor onze klanten heel prettig is om iets te bestellen via onze site en wij hebben maar heel weinig werk van de bestellingen. Dat is wat je wilt en wij raden daarom iedereen aan om ook een Magento 2 webshop te nemen.

Creative ICT hielp ons aan een Magento 2 webshop

Toen wij contact opnamen met de mensen van Creative ICT hebben wij gevraagd wat zij voor ons konden doen wanneer wij een Magento 2 webshop wilden laten maken, en ook hebben wij gekeken naar de kosten die zij hiervoor zouden rekenen. Wij vonden het heel prettig dat deze mensen ons heel goed hebben uitgelegd wat de mogelijkheden waren en toen wij hoorden wat de prijs van deze site zou worden, hebben wij meteen een order geplaatst. Daar hebben wij nog geen seconde spijt van gehad. Wij hebben namelijk een heel goede site gekregen en daar zijn we heel blij mee. 

Onze klanten worden op hun wenken bediend

Wij merken dat onze klanten het heel prettig vinden om via onze site inkopen te doen. Ook is het zo dat wij heel weinig werk hebben van onze bestellingen. Kortom:

  • Wij lieten hier een heel mooie site maken 
  • Wij merken dat wij steeds meer bestellingen kunnen verwerken 
  • Wij hebben veel minder werk van alle administratieve bijkomstigheden omdat dit allemaal geautomatiseerd is

Wij zijn heel blij met de site en wij hebben de samenwerking met Creative ICT als heel prettig ervaren.