Wilt u beginnen met fysiotherapie in Putten?
11-12-2018
0

Toen ik vorige maand ging fietsen in de Duinen bij Scheveningen, ben ik lelijk ten val gekomen. In eerste instantie dacht ik dat het allemaal wel meeviel, maar dat bleek allesbehalve het geval te zijn. Het bleek namelijk dat ik mijn schouder ernstig gekneusd had en lange tijd kon ik helemaal niets met mijn arm beginnen. Omdat ik graag snel en goed wilde herstellen, heb ik mij meteen ingeschreven voor fysiotherapie in Putten. Ik woon namelijk in dit dorp en vandaar dat ik ook graag fysiotherapie in Putten wilde ondergaan. Ik had gehoord dat ik via Quiek.nl heel goede fysiotherapie in Putten kon krijgen. Meerdere mensen in mijn omgeving liepen namelijk bij deze praktijk en zij waren allemaal heel enthousiast over de geboden behandelingen. Ik kon ook zien dat het hen goed deed want iedereen was door de behandelingen van deze praktijk goed genezen. Dat was precies wat ik ook graag wilde en vandaar dat ik ben gaan kijken wanneer ik bij deze praktijk voor fysiotherapie in Putten kon beginnen. Omdat men hier niet met wachtlijsten werkt, kon ik meteen een afspraak inplannen. Ik heb dat ook meteen gedaan en een paar dagen later werd ik al heel vriendelijk onthaald. Ik vond het prettig om kennis te maken met mijn behandelaar. Deze nam alle tijd voor mij en dat was heel prettig om te merken. Zo kun je er namelijk zeker van zijn dat je tot een goed behandelplan kunt komen. Ik moest een aantal testjes doen om te zien hoe groot de schade was. Deze viel gelukkig mee, zo vertelde mijn therapeut mij, maar er moest wel goed geoefend worden. Als ik dat goed zou doen, was de kans buitengewoon groot dat de schade volledig hersteld kon worden. Ik ben daarom enthousiast aan de slag gegaan met de oefeningen die ik kreeg voorgeschreven.

Dankzij deze fysiotherapie in Putten beweeg ik weer optimaal

Wat ik heel prettig vond aan mijn fysiotherapie in Putten was dat de intensiteit van de oefeningen langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Daarbij houdt de therapeut heel goed in de gaten hoe je het ondergaat. Ik dacht namelijk op een gegeven moment zelf dat ik de oefening wel wat zwaarder kon maken, maar mijn therapeut had meteen in de gaten dat dit geen verstandige zet was. Dat was prettig om te merken want ik had mezelf geen goed gedaan wanneer ik de oefeningen onnodig zwaarder zou gaan maken. Ik ben daarom blij dat deze fysiotherapie in Putten gegeven wordt door mensen die niet alleen veel kennis hebben, maar die ook heel veel praktijkervaring hebben. Dat maakt voor mij deze fysiotherapie in Putten heel prettig. Bovendien heeft het ook al veel resultaat geboekt. Ik kan namelijk mijn schouder weer heel goed gebruiken en ik ervaar ook steeds minder pijn naarmate ik langer fysiotherapie in Putten onderga. Als u daarom ook graag graag fysiotherapie in Putten wilt ondergaan, kan ik u Quiek.nl van harte aanraden. U zult merken dat u hier snel aan de slag kunt gaan en dat u daar veel baat bij zult hebben.

Mijn behandeling werd ook nog volledig vergoed

Een van de prettige aspecten van deze praktijk is dat zij samenwerken met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Dat betekende dat mijn behandeling dus volledig vergoed werd. Kortom:

  • ik heb heel veel baat gehad bij de therapie
  • ik ben van mijn klachten af
  • mijn behandeling werd geheel vergoed door mijn verzekeraar

Wilt u meer weten over deze praktijk? Kijk dan even op hun site Quiek.nl. U zult zien dat u hier veel nuttige informatie kunt vinden.