Wij gingen een trouwauto huren in Amersfoort via HuureenEngelsetaxi.nl
15-02-2018
0

Vorig jaar heeft mijn vriend mij ten huwelijk gevraagd toen wij een weekendje in Londen waren. Wij waren hier, tenminste dat dacht ik, omdat wij vijf jaar verkering hadden en dat wilden wij graag vieren in Engeland omdat ik daar nog nooit was geweest en omdat ik graag een keer de Big Ben wilde bekijken. Toen wij eenmaal bovenop deze toren stonden, ging mijn vriend ineens door de knieën en vroeg hij mij ten huwelijk! Dat was wel het laatste wat ik verwacht had en ik wist mij dan ook geen houding te geven. Toen we weer thuis waren gekomen, ben ik meteen begonnen met het regelen van de bruiloft want ik wilde er graag een onvergetelijke dag van maken. Nu was het ook mijn beurt om mijn vriend te verrassen en vandaar dat ik geprobeerd heb om ons huwelijk helemaal in de Engelse sferen te arrangeren. Ik ging daarom een trouwauto huren in Amersfoort. Dit zegt u waarschijnlijk helemaal niks, maar wie een trouwauto huren in Amersfoort wil, kan terecht op de site HuureenEngelsetaxi.nl. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier een Engelse taxi huren en dat paste helemaal in mijn straatje. Het leuke is dat je hier een echte oldtimer kunt huren. Dat was precies wat ik zocht en vandaar dat ik even contact opgenomen heb met de mensen van dit bedrijf. Zij vertelden mij dat ik bij hen een trouwauto huren in Amersfoort kon en dat ik er ook een chauffeur bij zou kunnen huren. Op mijn vraag of dit bij de prijs van het trouwauto huren in Amersfoort inbegrepen zat, kreeg ik een bevestigend antwoord te horen. Dat was precies wat ik graag wilde horen en vandaar dat ik snel een afspraak met deze mensen heb gemaakt om de wagen een keer te komen bekijken.

Huur ook een chauffeur mee bij het trouwauto huren in Amersfoort

Het is niet verplicht, maar het is zeer de moeite waard om ook een chauffeur te huren wanneer u een trouwauto gaat huren in Amersfoort. Deze komt namelijk geheel in stijl gekleed met de auto mee en deze zal u rijden waar u maar naartoe zou willen gaan. De chauffeur zorgt er tevens voor dat de wagen optimaal gepoetst wordt waardoor deze dus van alle kanten volop glimt. Toen ik de wagen in de showroom zag staan, had ik meteen door dat ik hier een trouwauto huren wilde in Amersfoort. Het fijne is dat ik hier helemaal niet heel veel geld voor hoefde te betalen. Ik betaalde namelijk slechts 75 euro per uur en daar zat dan de chauffeur bij in. Dat was bijna geen geld en vandaar dat er voor mij ook geen enkele reden was om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Mocht u ook een keer een trouwauto huren in Amersfoort willen, dan zou ik u willen aanraden om hier een Engelse taxi te komen boeken. Het maakt niet uit of het voor uw huwelijk is of dat u het voor andere doeleinden wilt gebruiken, dit bedrijf ondersteunt iedereen die zich maar bij hen meldt.

Rij in stijl voor slechts 75 euro per uur!

Wilt u ook een trouwauto huren in Amersfoort? Kom dan snel even kijken op de site HuureenEngelsetaxi.nl. Hier kunt u:

  • een echte London Cab oldtimer huren
  • kiezen of u een wagen met of zonder chauffeur wilt huren
  • ook een wagen inhuren voor uw bedrijf of voor een gala

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden, kijk dan snel even op HuureenEngelsetaxi.nl.