Welkom in ons cafe in Mijdrecht
01-09-2018
0

Bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw bedrijf om een leuk feest te geven? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar ons cafe de Wave in Mijdrecht te komen. Wij bieden u de best denkbare locatie voor een goed geslaagd feest. Wij hebben namelijk alles in huis om u optimaal van dienst te zijn. Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat u een goede tijd zult hebben in ons cafe in Mijdrecht. Mocht u graag een keer willen weten wat wij u allemaal te bieden hebben, dan kunt u altijd een keer een kijkje komen nemen op onze site. Het adres van onze site is Cafe-De-Wave.nl. Hier kunt u zien welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Mocht u graag een feest in ons cafe in Mijdrecht willen geven, dan hopen wij dat u een keer contact met ons zou willen opnemen. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wanneer u met een grote groep naar ons cafe in Mijdrecht wilt komen, dan kunnen wij u speciale aanbiedingen voorleggen. Wij bieden u een totaalpakket aan wanneer u dat graag zou willen. Dat betekent dat wij u kunnen voorzien van een heerlijk drankje, dat wij daar een lekker hapje bij kunnen serveren en dat wij later op de dag eventueel ook een maaltijd zouden kunne serveren. Onze mensen weten precies wat nodig is om een goede sfeer neer te zetten en dat vertaalt zich dan ook in het aanbieden van lekkere hapjes en heerlijke dranken. Wanneer u speciale wensen heeft voor wat betreft de hapjes, bijvoorbeeld dat er vegetariƫrs onder uw gasten zijn, dan horen wij dat graag van u. Wij kunnen namelijk overal rekening mee houden.

In ons cafe in Mijdrecht kunt u ook sportieve feestjes houden

Wanneer u graag het cafebezoek wilt combineren met een leuke activiteit, dan is ons cafe in Mijdrecht de aangewezen locatie om dit te laten plaatsvinden. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om ook gebruik te maken van de sporthal waarin wij gevestigd zijn. Deze kan gebruikt worden voor tal van activiteiten en wij nodigen u daarom van harte uit om een keer te komen kijken naar onze mogelijkheden. Het maakt niet uit welke sport u graag zou willen combineren met een borrel in ons cafe in Mijdrecht, wij zorgen er graag voor dat u een goede middag of avond beleeft. Mocht u graag contact met ons willen opnemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, dan willen wij u van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Op Cafe-De-Wave.nl kunt u zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij hopen u dan ook snel een keer op onze site te mogen verwelkomen zodat u kunt zien wat wij u allemaal te bieden hebben in ons cafe in Mijdrecht.

Maak vandaag nog een reservering

Wanneer u enthousiast bent geworden over ons cafe in Mijdrecht, dan hopen wij dat wij uw reservering snel tegemoet mogen zien. Wij staan garant voor het feit dat wij het de aanwezigen aan niets zullen laten ontbreken. Wij bieden u namelijk:

  • een uiterst sfeervol cafe dat geschikt is voor feesten, borrels en partijen
  • een sporthal voor nevenactiviteiten
  • de mogelijkheid om voordelig drank in te kopen

Wij hosten graag het feest waar u nog lang over na zult praten. Wij staan voor u klaar om u te helpen en hopen binnenkort iets van u te mogen horen.