Waar kan je een mooie trouwauto huren in Amersfoort?
26-08-2019
0

Na vier jaar samen te zijn met mijn vriendin, besloten wij om te gaan trouwen. Wij kennen elkaar al erg lang, maar kregen pas vier jaar geleden een relatie, sindsdien is het erg snel gegaan en wij wilden graag gaan trouwen. Wij wilden graag een kleine bruiloft, maar wel graag een mooie locatie en een mooie trouwauto. Wij hadden een aantal websites bezocht, maar konden niet de auto vinden waar wij naar zochten. Uiteindelijk besloten wij om een trouwauto te huren in Amersfoort via de website huureenengelsetaxi.nl. Op deze website vonden wij wel een mooie auto en hoefden zelf geen chauffeur meer te regelen. Ik ken mijn vrouw al sinds de basisschool en diverse keren kruisten onze levens. Na de basisschool kwamen wij ook elkaar tegen op de sportvereniging en de universiteit, maar toen gebeurde er nooit wat. Ik vond haar wel altijd erg leuk, maar een van ons tweeën had altijd al een relatie, waardoor er nooit wat van kwam. Vier jaar geleden kwam ik haar weer tegen tijdens een verjaardag van een gemeenschappelijke vriend en hadden het erg gezellig samen. Wij begonnen te daten en al snel kregen wij een relatie. De afgelopen vier jaar waren samen zo fijn, dat wij graag wilden trouwen. Wij wilden geen grote bruiloft en alleen goede vrienden en familie uitnodigen. Wij wilden wel een mooie locatie en een mooie trouwauto huren in Amersfoort. Wij hadden verschillende locaties van te voren bezocht en vonden het lastig om een keuze te maken, uiteindelijk kozen wij voor een mooi landhuis in de omgeving. Wij wilden graag een trouwauto huren in Amersfoort die bij deze locatie zou passen en dachten aan een klassieke auto. Wij vonden een moderne auto niet passen bij het landhuis en wilden graag dat verschillende details van de bruiloft bij elkaar zouden passen. 

Een trouwauto huren in Amersfoort via huureenengelsetaxi.nl

Toen wij online zochten naar websites om een trouwauto te huren in Amersfoort, kwam wij diverse websites tegen, maar vonden wij niet waar wij naar zochten. Uiteindelijk vonden wij ook de website huureenengelsetaxi.nl en hier kwamen wij de auto tegen waar wij naar zochten. Bij dit bedrijf konden wij een oude Austin huren voor een goede prijs. De auto zou met chauffeur komen, waardoor wij die niet meer hoefden te regelen. Gelukkig konden wij nog de trouwauto huren in Amersfoort op onze dag en maakten direct een reservering.

De Austin zag er prachtig uit

Op het afgesproken tijdstip werden wij opgehaald door de Austin en naar het landhuis gereden. De Austin zag er prachtig uit en paste perfect bij de locatie van de bruiloft. De auto was zeer goed onderhouden en was van binnen groot genoeg voor ons tweeën en de bruidsmeisjes. Onze bruiloft was zeer gezellig en een dag om nooit te vergeten. Wij waren erg blij met de Austin en raden daarom huureenengelsetaxi.nl aan om een trouwauto te huren in Amersfoort.

  • Wij vonden op deze website de auto waar wij naar zochten
  • De auto komt met een chauffeur
  • Wij konden de auto voor een goede prijs huren
  • De auto zag er prachtig uit en is erg ruim