(Vloer)kleed vuil en zo goed mogelijk laten reinigen door een specialist? Cinco is uw partner!
28-05-2019
0

Cinco tapijt en meubelreiniging beschikt over uitstekende technieken en machines om uw kleed weer zo goed als nieuw eruit te laten zien. Cinco wil de klant graag verassen met uitstekende service en resultaat. Elke dag worden er tientallen kleden gereinigd en tapijt en meubels op locatie schoongemaakt waarbij de klant altijd centraal staat. 

Voordat het vloerkleed gereinigd wordt, wordt het uitgebreid gecontroleerd op kleurdoorloop, beschadigingen en zwakke plekken waarna de meest optimale reinigingsmethode bepaald wordt. Op deze manier kunt u als klant er zeker van zijn dat uw tapijt op een veilige en geschikte manier gereinigd wordt.

Internet aanbieding kleed reinigen

 • 100% internetkorting
 • gratis ophalen en afleveren
 • veilige reinigingsmiddelen voor dier en mens
 • ruime ervaring en veel kennis
 • unieke 100% tevredenheidsgarantie
 • honderden 5-sterren online reviews van echte klanten

De unieke 100% garantie van Cinco staat voor gegarandeerd tevreden, anders geld terug. Als u als klant niet tevreden bent over de kleed reiniging of diensten die geleverd worden, dan komen de mensen van Cinco net zo lang terug tot u tevreden bent. Valt het niet op te lossen dan krijgt u uw geld terug.

Ook voor huisdierongelukjes biedt Cinco 100% garantie op geur in vloerkleden. De urinegeur kan erg heel lastig zijn om te verwijderen uit een tapijt. Cinco is gespecialiseerd in het reinigen van nare geurtjes uit tapijt.

Soorten vloerkleden om te reinigen

Er zijn allerlei soorten en maten tapijten en kleden waar bij de reiniging ook rekening mee moet worden gehouden. Cinco beschikt over verschillende professionals die veel ervaring hebben in het reinigen van verschillende soorten vloerkleden. Voorbeelden van verschillende matten waar Cinco ervaring in heeft zijn:

 • zijden vloerkleden zoals antieke hoogwaardig Oosterse vloerkleden
 • handverwaardigde wollen vloerkleden zoals berber tapijten, Oosterse en Perzische tapijten, Chinese tapijten en hoogpolige vloerkleden.
 • Machinevervaardigde vloerkleden zoals velours.

Daarnaast heeft Cinco de volgende services ontwikkeld:

 • Perzisch kleed reinigen
 • Tapijtreiniging Amsterdam
 • Tapijtreiniging Rotterdam
 • Tapijtreiniging Den Haag
 • Tapijtreiniging Eindhoven

Het doel is om zo veel mogelijk werk van u uit handen te nemen. Daarom wordt alles verzorgd van het ophalen van het vuile kleed tot het afleveren en uitrollen van het gereinigde kleed op de juiste plaats. Het starten van dit proces gaat heel makkelijk waarbij de eerste stap is om een offerte aan te vragen. Als de offerte is akkoord is wordt er een afspraak gemaakt om de vuile mat op te halen, en zal er een voorinspectie plaats vinden waarbij een van de vloerkleed experts gronding uw tapijt zal bekijken.  Vervolgens wordt het tapijt geklopt en daarna vind de werkelijke reiniging van het kleed plaats wat altijd op een grondige en veilige manier gebeurd. Cinco beschikt zelf over alle machines en kennis om de beste behandeling te geven aan alle soorten vloerkleden. Zijn er hardnekkige vlekken in het tapijt dan wordt geprobeerd ook deze vlekken zo goed mogelijk te verwijderen. Helaas kan er niet gegarandeerd worden dat deze geheel zullen verdwijnen. Na de reiniging wordt het kleed gespoeld zodat er geen middelen achterblijven. Tot slot gaat het tapijt in een speciale tapijtcentrifuge en moet het onder optimale omstandigheden 12 uur drogen. Als al deze stappen goed zijn uitgevoerd het kleed gereinigd is wordt de mat opgerold en ingetaped en afgeleverd op de datum en tijdstip dat is afgesproken. Het kleed wordt ook uitgerold op de juist plek. 

Er zijn veel positieve recensies te vinden en veel blije klanten die menen dat Cinco de ideale partner is om uw kleed te reinigen.