Van trekhaak tot bandenstelling
16-05-2018
0

Bandenstelling - Europe Racking

Sinds 2013 is Europe Racking een zelfstandig internationaal bedrijf. Europe Racking ontwerpt en produceert systemen voor magazijninrichting, in het bijzonder met oog op de automarkt. Europe Racking begon haar carrière echter niet met het ontwikkelen van een bandenstelling. Europe Racking is ontstaan vanuit moederbedrijf Bosal. Bosal is een toonaangevende fabrikant van uitlaatsystemen en trekhaken. Bosal ontwierp ook magazijninrichtingen voor haar klanten: grote namen uit de auto-onderdelenmarkt. Door haar doelmatige inrichting verbeterde Bosal de opslagcapaciteit aanzienlijk. Dit hadden andere bedrijven natuurlijk door en de zaak groeide snel. Europe Racking is het resultaat van deze groei. Europe Racking gaat verder op de ingeslagen weg en ontwerpt en produceert magazijninrichtingen. Denk hierbij aan stellingen zoals een bandenstelling. Door slim gebruik te maken van een bandenstelling kan enorm worden bespaard op opslagruimte. Dit zorgt voor lagere kosten en een hogere efficiëntie. De oplossingen van Europe Racking kenmerken zich door hun:

 • Hoogwaardige uitstraling
 • Individuele kleurstelling
 • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding

Dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van magazijninrichting ben je verzekerd van vakmanschap. Elk opgeleverd project is duidelijk werk van specialisten. Europe Racking biedt een oplossing van A tot Z en denkt met u mee over de beste oplossing. Indien gewenst kunnen zij ook het gehele opbouwproces uit handen nemen en dat voor u doen. Hieronder een korte samenvatting van de website, die de dienst van Europe Racking goed in kaart brengt:

 • 30 jaar ervaring in ontwikkeling en productie.
 • Flexibel in maatwerk.
 • Service gericht: de klant motiveert het bedrijf.
 • Oplossingen van hoge kwaliteit, die de klant ondersteunen bij het versterken van hun marktpositie.
 • Teamwork staat centraal. Gezamenlijke inspanning en betrokkenheid is een vereiste voor alle werknemers.
 • Grote bereidheid tot het aangaan van samenwerking.
 • Experts met jarenlange ervaring die al vele oplossingen hebben ontwikkeld voor verschillende branches.
 • De producten hebben een hoogwaardige uitstraling. Het oog wil ook wat.
 • Een groot assortiment: van stellingen tot systeemvloeren, van balies tot kantoormeubelen, van scheidingswanden tot gaaswanden.

Bandenstelling: een topproduct

De bandenstelling is niet meer weg te denken uit moderne magazijnen. De bandenstelling is een perfect voorbeeld van slimme magazijninrichting die de opslagcapaciteit enorm verhogen. De meeste magazijnen maken gebruik van pallet- of inrijstellingen. Deze bieden een grote opslagcapaciteit voor pallets, dozen, enzovoort. Deze stellingen zijn echter ondergeschikt aan de bandenstelling wanneer het aankomt op de opslag van autobanden. Door slim gebruik te maken van onder andere de bandenstelling en soortgelijke oplossingen verhoogt Europe Racking de opslagcapaciteit van vele bedrijven. De bandenstelling is ondertussen oud nieuws. Maar in de begintijd van Bosal waren ze toonaangevend op de markt door slim in te springen op dit soort nieuwe oplossingen. En nog steeds: ze blijven tenslotte nieuwe producten ontwikkelen die elk een unieke oplossing met zich mee brengen. Europe Racking zorgt voor de oplossing! Ben je opzoek naar een unieke oplossing om jouw bedrijf vooruit te helpen? Ongeacht of het grote of kleine projecten zijn, de specialisten van Europe Racking staan voor je klaar met een oplossing op maat. Je kunt rekenen op de jarenlange ervaring van de vaklui van Europe Racking: zij staan altijd voor je klaar.

Vacatures bij Europe Racking

Ben jij technisch, commercieel en goed met je handen? En ben je op zoek naar een leuk bedrijf waar je niet een nummertje bent? Stuur dan eens je CV met een begeleidende brief naar vacatures@europe-racking.com. Europe Racking is namelijk aan het verjongen en uitbreiden. Momenteel staan er vacatures open voor een technisch tekenaar en area sales manager in Noord-Nederland. Sluit je CV niet aan bij de openstaande vacatures, dan wordt deze opgeslagen in de portefeuille en wie weet is er morgen wel een passende vacature beschikbaar!