Uw esta is maar liefst 2 jaar geldig
12-02-2018
0

Een esta aanvragen doet u snel, voordelig en voor de hele familie op esta-aanvragen.nl. Voor slechts 25 euro kunt u een esta. Dat is de prijs inclusief onze bemiddelingskosten. Want als u voor onze website kiest, dan kiest u voor een betrouwbaar bedrijf dat voor u klaarstaat, in het Nederlands met u kan spreken en mailen en handmatig alle aanvragen behandeld. Daarnaast kunt u bij een foutje geheel kosteloos een nieuwe esta aanvragen! Dat is bij andere websites, waaronder de site van de Amerikaanse ambassade uiteraard niet het geval. Een fout is snel gemaakt maar u hebt geen zin om dan opnieuw het hele bedrag over te maken. Dat is bij ons aldus niet het geval. Zo zijn er diverse redenen om een esta bij ons aan te vragen. Het heeft in ieder geval geen zin om dit pas op de luchthaven te doen want ook dan duurt het doorgaans gemiddeld 72 uur voordat het is goedgekeurd en toegestuurd. Zoveel tijd hebt u op dat moment natuurlijk niet meer en dat betekent dat u uw vlucht wel kunt vergeten. Daar moet u uiteraard niet aan denken en daarom is het ook zo belangrijk dat u hier rekening mee houdt. Ook al duurt het nog maanden zo niet jaren voordat u daadwerkelijk dit prachtige land gaat bezoeken. Bookmark daarom de website en bezoek ons nadat u vliegtickets hebt geboekt. Overigens hebt u ook een esta nodig als u enkel op doorreis bent en dus alleen op een vliegveld in de VS verblijft. Dat is in scherp contrast met andere landen waar u voor het land zelf wel een visum nodig hebt. Denk aan Rusland, Canada of dichter aan huis: aan Turkije. U kunt doorgaans op de luchthavens van deze landen een visum kopen hoewel u heel wat stress, tijd en wellicht ook geld bespaard blijft door dit thuis alvast aan te schaffen.

U mag met deze esta 90 achtereenvolgende dagen in de VS verblijven

U kunt de Verenigde Staten dus niet bezoeken zonder een esta en dat geldt ook als u daarna doorreist naar Bonaire, Belize of Bolivia. Dit geldt niet alleen voor de 48 staten van het vasteland maar ook voor Alaska, Hawaii, de Amerikaanse Maagdeneilanden, Puerto Rico en bijvoorbeeld voor Guam. U hoeft slechts vijf eenvoudige stappen door te lopen als u een esta wilt aanvragen. U kunt onze video op de website even bekijken zodat u geen verrassingen te wachten staan als u een esta aanvraagt via het digitale aanvraagformulier. Voor specifieke vragen is het wellicht niet nodig om contact op te nemen. Want we bieden een handige FAQ pagina aan met antwoorden op allerlei vragen zoals:

  • Het feit dat u een visum nodig hebt in plaats van een esta als u langer dan 90 dagen in de VS wilt verblijven,
  • En dat het verstandig is om contact op te nemen als u na 72 uur na de aanvraag nog geen visum hebt ontvangen,
  • Maar ook dat u voor ieder kind een apart visum nodig hebt.

Denkt u er aan om voor het hele gezin visa aan te vragen!

Hebt u nog enkele vragen over het aanvragen, onze werkwijze of de kosten? Klim dan in de pen en vul het contactformulier even in. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk terug te mailen. Liever iemand telefonisch spreken? Ook dat kan en wel door op doordeweekse dagen tijdens kantooruren of tussen 19.00 uur en 21.00 uur te bellen. Onze contactgegevens kunt u uiteraard op onze website terugvinden. Ongeacht de wisselkoers houden wij altijd het bedrag van 25 euro aan dus u bent nooit een dief van de portemonnee! Lees meer…