Spandoek voor reclame
10-04-2018

Spandoek maken | Spandoeken vanaf €3,75

Iedere vereniging en ieder bedrijf krijgt te maken met het moeten nadenken over hoe reclame te maken. Hebben jullie de mogelijkheid van een spandoek wel eens overwogen? Een dergelijk doek kan echt voor heel veel verschillende situaties ingezet worden. Organiseren jullie bijvoorbeeld een open dag op de voetbalvereniging en willen jullie dat zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte zijn? Hang dan al op tijd een spandoek op met datum en tijd. Dan is het voor voorbijgangers te zien dat er binnenkort wat te doen is en ook is de locatie dan meteen duidelijk aangegeven. Maar niet alleen daarvoor zijn dergelijke doeken heel erg geschikt, ze kunnen ook ondernemers goed van pas komen als zij op een fair staan. Er zijn dan altijd veel bedrijfjes aanwezig en tussen al die kramen moet je natuurlijk wel opvallen. Hoe doe je dit nu, hoe zorg je nu dat mensen al van een afstand zien waar jij staat? Dat kun je dan doen door een spandoek voor je kraam langs te hangen. Door het formaat hiervan, ziet men al van een afstand waar jij te vinden bent.

Spandoek voor andere gelegenheden

Maar natuurlijk is een spandoek niet alleen maar handig voor het bedrijfsleven en voor sportverenigingen en dergelijk, ook particulieren kunnen hier zeker baat bij hebben. Aan wat voor gelegenheden moet je dan denken? Meestal denk je dan natuurlijk vooral aan feestjes, want die breng je graag bij anderen onder de aandacht. Denk dan aan het feit dat iemand een jubileum te vieren heeft op het werk of aan iemand die Abraham of Sara is geworden. Daar wil je natuurlijk graag wat aandacht aan besteden en als er dan een feestje gevierd wordt, is het leuk om dit ook groots te laten zien! Maar een spandoek kan natuurlijk ook heel leuk zijn bij bijvoorbeeld een bruiloft, om het bruidspaar te verrassen als zij na de grote dag weer thuiskomen. Of wat dacht je van mensen die na een lange wereldreis weer thuiskomen? Hen verrassen met een mooi doek met daarop de tekst ‘welkom thuis’ is natuurlijk ook gewoon heel erg leuk. Zo zijn er dus heel veel situaties te bedenken waarin een spandoek heel goed van pas komt, zowel voor particulieren als voor bedrijven en verenigingen. Het is dan ook zeker de moeite waard je in de mogelijkheden hiervoor te verdiepen.

De Spandoekgigant

Als jij een spandoek wilt laten maken, dan wil je natuurlijk het liefst helemaal zelf bepalen hoe deze er uit komt te zien. Dit kan als jij kiest voor de Spandoekgigant. Bij hen kun je zelf aangeven hoe de volgende zaken moeten worden:

• de afmetingen
  • de afwerking
  • het materiaal
  • het ontwerp

Bij de afmeting kun je kiezen uit een aantal standaardmaten die veel gebruikt worden, maar je kunt ook zelf een maat bepalen. Op die manier kun je ervoor zorgen dat het ook echt precies op maat is voor jou. Bij de afwerking moet je denken aan de mogelijkheid van schoonsnijden of aan het gebruik van ringen om de 30 of 50 centimeter. Bij het materiaal voor het spandoek kun je kiezen uit mat of glossy, maar ook uit premium of frontlit. Als je wat betreft deze zaken een keus gemaakt hebt, dan kun je met het ontwerp aan de slag gaan. Je kunt dit online bij hen doen, maar je kunt ook een eigen ontwerp dat jij al op de computer hebt staan uploaden, bijvoorbeeld je logo of een foto. Door al deze keuzemogelijkheden die je hebt, kun je er bij de Spandoekgigant dus echt voor zorgen dat het spandoek precies naar jouw wens wordt gemaakt!