Slaap weer als vanouds met een pocketvering matras 90×200
18-08-2019
0

Je kunt je misschien vaag nog wel herinneren hoe het was om te slapen als kind. Misschien zijn de herinneringen al te ver vervaagd, maar het is een goede oefening voor je geheugen om te kijken wat je je nog wel kunt herinneren. De vraag is of je je kunt herinneren dat je als kind slecht sliep. Het antwoord is vaak negatief. Je kunt je nachtmerries wel herinneren en tijden dat je wakker lag, omdat je bijvoorbeeld in de zomer vol adrenaline van het buitenspelen met vol daglicht naar bed werd gestuurd. Maar het slapen zelf is niet vervuild met herinneringen over wakker worden met een zere rug of een stijve nek. Voor zover je dus weet, werd je altijd prima uitgerust wakker en overdag had je als kind dan ook altijd genoeg energie. En dat allemaal zonder koffie. Tegenwoordig heb je dat misschien een stuk minder, maar met een pocketvering matras 90×200 van droomidee.nl, kun je dat gevoel van vroeger weer herbeleven. Als kind is de noodzaak van een goed ondersteunend matras minder belangrijk. Een kind weegt immers niet zoveel en de ondersteuning is dan ook van minder belang. Daarnaast is een kind nog relatief flexibel en zal een verkeerd matras niet meteen lijden tot stijve gewrichten. Naarmate je ouder, zwaarder, stijver en minder flexibel wordt, wordt de mate van ondersteuning ook steeds belangrijker. Een kind valt op elk matras, hoe goed of slecht ook, in een mum van tijd in slaap en wordt na 8 uurtjes fris en fruitig wakker. Jij als volwassene daarentegen dient gebruik te maken van een matras dat optimale ondersteuning biedt en past bij jouw lichaamstype. Alles wat daar van afwijkt, zal leiden tot een mindere nachtrust en vervelende rugklachten. Kijk daarom vooral eens op de site van droomidee.nl. Hier vind je bijvoorbeeld een pocketvering matras 90×200. Een matras met pocketvering biedt ieder lichaamstype de juiste ondersteuning, omdat het matras zich vormt naar je lichaam en je houding. Dus of je nu op je rug, buik of zij slaapt maakt helemaal niet uit met een pocketvering matras 90×200. Juist omdat de veren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen, heb je altijd overal de juiste ondersteuning. Dat maakt dat je dus ook sneller in slaap valt, omdat je lichaam eerder tot rust komt. Maar belangrijker is dat je niet door pijntjes wordt gewekt of in de ochtend met een stijve rug en een vermoeid gevoel wakker wordt. Je zult je dankzij het pocketvering matras 90×200 weer herinneren hoe het was om als kind wakker te worden, omdat je dankzij dit matras weer net zo fris en uitgerust wakker werd als toen je nog kind was.

Bestel je pocketvering matras 90×200 online 

Als je een pocketvering matras 90×200 wilt kopen, dan kun je deze direct online via de site bestellen. Je hebt de keuze uit deSlaap weer als vanouds met een pocketvering matras 90x200 volgende drie opties: 

  • 7 zone pocketvering matras van 18 cm dik
  • 7 zone pocketvering matras van 22 cm dik
  • 7 zone pocketvering matras van 22 cm dik met traagschuim plus koudschuim

Altijd 100 dagen proefslapen 

Het blijft een persoonlijke aangelegenheid en niet iedereen slaapt even goed op dezelfde matrassen. Daarom krijg je altijd de gelegenheid om het pocketvering matras 90×200 maar liefst 100 dagen uit te proberen.