Schakel via ons een goede advocaat vve in
29-04-2018

Wie in Nederland een eigen woning heeft in een appartementencomplex, krijgt waarschijnlijk hoe dan ook te maken met de Vereniging van Eigenaren, afgekort tot de VVE. Wanneer u hier lid van bent, kan dat veel voordelen met zich meebrengen. De VVE zorgt er namelijk voor dat gemeenschappelijke ruimtes goed worden onderhouden, dat de gevel van uw pand de nodige aandacht krijgt en noem het allemaal maar op. Het kan echter ook gebeuren dat u een conflict krijgt met de VVE. Dat is een lastige situatie en wij zouden u dan ook willen vragen om in een dergelijk geval snel een advocaat vve in te schakelen. Laten wij dit illustreren aan de hand van een voorbeeld van een zaak waar wij onlangs aan gewerkt hebben. Meneer X had een aantal jaar geleden een appartement gekocht in een complex in Amsterdam. Hij wilde deze woning graag helemaal opknappen en besloot dat het goed zou zijn voor de waarde van zijn woning om een balkon te laten maken. Omdat hij hiervoor toestemming nodig had van de VVE in zijn gebouw, heeft hij deze aangevraagd. De VVE gaf hem echter als antwoord dat het niet toegestaan was om een balkon te plaatsen. Dat vond meneer X vreemd, want zijn bovenbuurman had wel een balkon en zijn onderbuurvrouw ook. Vandaar dat hij ons als advocaat vve inschakelde omdat hij graag wilde weten of het besluit van de VVE rechtsgeldig was. Wij hebben als advocaat vve toen gekeken naar de juridische basis van het besluit en al snel werd duidelijk dat deze niet in orde was. Wij hebben toen voor hem een procedure gestart om de aanvraag alsnog geaccordeerd te krijgen en dat is ons uiteindelijk gelukt. Zo ziet u dus maar dat het zeer de moeite waard kan zijn om een advocaat vve in te schakelen. Mocht u ook graag een advocaat vve willen inhuren, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Het adres van onze pagina is Brenneradvocaten.nl.

Huur op tijd een advocaat vve in

Het is natuurlijk nooit prettig om een conflict te hebben met de mensen in uw nabije omgeving. Vandaar dat wij u zouden willen aanraden om snel een advocaat vve in de arm te nemen zodat de geschillen niet groter worden dan ze misschien op dit moment al zijn. Het is ook juridisch belangrijk dat u snel een advocaat vve in de arm neemt aangezien u na het publiceren van het besluit van de VVE nog slechts een maand heeft om bezwaar in te dienen. Wanneer u dit doet samen met onze advocaat vve, dan heeft u meer kans van slagen. Wij weten namelijk alles van de juridische basis van uw bezwaar en wij kunnen deze dan ook versterken. Mocht u daarom graag een keer met ons willen bespreken wat wij als advocaat vve voor u zouden kunnen doen, dan willen wij u uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk eenvoudig vinden wat wij allemaal te bieden hebben. Wij hopen dan ook van harte dat wij u snel een keer op Brenneradvocaten.nl zouden mogen ontvangen.

Wij kunnen u de mogelijkheden laten zien

Als u vandaag nog even naar Brenneradvocaten.nl surft, kunt u zien dat wij u veel te bieden hebben. Wij hopen dan ook dat u snel iets van zich wilt laten horen. Wij kunnen namelijk:

• uw bezwaar juridisch ondersteunen
  • in gesprek gaan met uw VVE
  • uw geschil tot een goed einde brengen

Wij hopen u van voldoende informatie te hebben voorzien.