Prothese bh
13-11-2018
0

De aanschaf van een prothese bh is een gevoelige aangelegenheid na de keuze voor een borstprothese. Het is een van de opties die u worden voorgesteld na het ondergaan van een volledige borstamputatie, ook wel bekend als een masectomy. Tijdens deze periode ondergaat u al een verwarrende periode, waarbij u onder heftige emoties belangrijke beslissingen moet maken. Een andere optie is namelijk ook een borstreconstructie. Dit houdt wel een extra operatie in en is ook weer een aanslag op uw lichaam. Mogelijk dat u al direct weet wat uw beslissing hierin kan zijn, dan scheelt dat al enigszins. Als u twijfelt over een reconstructie, dan is een borstprothese een tijdelijke oplossing die u mogelijk ook voor lange duur kunt aanhouden. Alleen is het dan een kwestie van kopen van deze borstprothese en dat houdt meer in dan alleen een product kopen. De prothese bh moet goed aansluiten bij uw lichaam en bij uw andere borst. Als u hiervoor in de speciale winkel bent, dan wordt u ermee geconfronteerd wat er bij komt kijken bij het kopen van borstprothese en daarbij ook de prothese bh. Naast de borstprotheses kunt u ook een aangepaste beha erbij aanschaffen waar de borstprothese ingeschoven moet worden, maar mogelijk dat deze beha een heel ander model heeft dan u altijd gewend bent.

De informatie over de prothese bh

Ten eerste is een prothese bh veel groter dan een normale beha. Dit heeft veel redenen. De borstprothese moet er ten eerste in geplaatst kunnen worden. Hiervoor zitten er speciale gleuven aan bevestigd. De beha beschikt daarom over een extra zak om de borstprothese in te plaatsen. Een andere reden voor het grotere model is dat de littekens verhuld horen te worden. Daarnaast neemt de borstprothese toch veel ruimte in de beslag. Ook de borstprothese dient namelijk het gehele oppervlakte op te vullen dat tijdens de amputatie is verwijderd. Er kan een mogelijkheid zijn dat er bij u een groot geheel is weggehaald om wegens gezondheidsredenen zo min mogelijk weefsel te laten zitten. Allemaal confronterende feiten, maar waar u mee moet zien te leven. Hopelijk kan dit aangenamer worden als u een prothese bh draagt die prettig zit. Op de website van Mammella Specials leest u alles wat u moet weten hierover en ook alle soorten die zij verkopen:

  • Anita 5726 Prothese BH Lisa
  • Anita 5300 Sportbeha Vivana
  • Anita 5349 Prothesebeha Safina
  • Amoena Prothesebeha Mona
  • Anita 5773 Prothesebeha Camy
  • Anita 5774 Prothesebeha Josephine

Klik op een van de namen om meer te weten te komen over de modellen. U ziet dan de pagina met een afbeelding en informatie over het materiaal en de eigenschappen van het model.

Uw eigen voorkeur

Iedereen heeft zijn eigen wensen voor een prothese bh. Dit geldt voor alle kleding, maar vooral dit kledingstuk moet comfortabel om uw lichaam zitten. Met name omdat het kledingstuk een prothese moet dragen die goed moet aansluiten op uw lichaam. U hoort daar geen last van te ondervinden. Het beste is zelfs dat deze aanvoelt als uw eigen borst. Dat is wel heel ideaal om na te streven, maar zo hoort de prothese bh aan te voelen. U moet niet te veel last hebben van de schouderbandjes en de randen van de beha. Als de randen al bij het passen te veel in uw huid drukken, dan is dat een aandachtspunt. Geef dit goed aan bij de verkoopster. Bekijk op mammellaspecials.nl wat er te vinden is als prothese bh. Indien u een geschikt model heeft gevonden, dan kunt u eenvoudig bestellen via de webshop. Naast de beha’s verkopen ze ook andere kledingstukken die goed kunnen passen bij het dragen van een borstprothese.