Posters
27-05-2018
0

Trek bezoekers en klanten met jouw eigen ontwerp voor posters drukken bij Drukwerkdeal.nl. Kleine en grote formaten kunnen afgedrukt worden om jouw promotie onder de aandacht te brengen. Het samenstellen van de poster kan helemaal vormgegeven worden naar jouw eigen smaak en voorkeuren. Mocht je toch twijfelen aan het ontwerp, dan kan je de hulp vragen van een van de specialisten. Bij Drukwerkdeal.nl zit een team klaar om de klanten te helpen om tot een topresultaat te komen. Alleen met het beste resultaat maak je de beste kans op nieuwe klanten of meer bezoekers. Posters drukken wordt om veel redenen aangevraagd. Wat jouw reden ook is, het heeft recht op de beste kwaliteit en dat vind je bij Drukwerkdeal.nl. De aandacht trek je allereerst met het juiste formaat. Bij Drukwerkdeal.nl is het grootste formaat het Abri-formaat van 1185 bij 1750 mm. Naast dit formaat heb je nog acht andere formaten waaruit je kan kiezen. Bedenk goed waar jouw poster gaat hangen om te bepalen wat de beste grootte is. Een grote poster valt goed op, maar is niet op iedere locatie gepast. Kleine posters drukken is ook nog mogelijk met A4 als het kleinste formaat met de afmetingen van 210 bij 297 mm. Vergeleken bij de abri is dit erg klein, maar kan in sommige ruimtes voldoende en gepast zijn om op te hangen.

Posters drukken op houtvrij of blueback op materiaal

Een ander detail voor posters drukken dat bepalend is voor de uitstraling van jouw poster is het materiaal. Drukwerkdeal.nl heeft meerdere papiersoorten die zij gebruiken voor posters drukken. Zo wordt ermee rekening gehouden dat mensen een poster op ramen plakken. Er zijn organisaties die klanten en andere deelnemers voorzien van een poster zodat zij reclame kunnen maken voor hen. Wanneer het gaat om een evenement of actie wordt een poster weleens op een raam geplakt en dan is houtvrij mat mc papier perfect. Dit is een lichtdoorlatende materiaalsoort waarmee de poster ook goed op bijvoorbeeld lichtbakken geplaatst kan worden. Wordt de poster op een plakzuil of een billboard geplaatst? Kies dan voor Blueback materiaal. Dit papier is voorzien van een blauwe achterkant, zodat dit papier niet doorschijnt. Het houtvrije gesatineerde mc papier met glans is aan te raden als jouw poster binnen wordt opgehangen. Door de glanzende materiaalsoort en de gladde structuur valt jouw poster direct in het oog in andere ruimtes. Dit is de reden dat je goed in gedachte moet hebben waar jouw poster komt te hangen. Selecteer voor de posters drukken het geschikte materiaal waarop jouw boodschap afgebeeld gaat worden.

Scherp in full color

Posters drukken wordt voornamelijk in full color gedaan. Hierbij worden alle kleuren nagebootst door het mengen van de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Het is geschikt voor grote oppervlakken als posters drukken. Wil je een grote foto op de poster laten drukken, dan zijn de CMYK-kleuren van full color ideaal om de foto zo exact mogelijk uit te laten komen. De kleuren worden in lagen opgebouwd op je poster. Om ervoor te zorgen dat deze kleuren na posters drukken nog in goede staat blijven, kan je een luxe afwerking laten toevoegen. Hiervoor biedt Drukwerkdeal.nl de volgende opties:

  • Enkelzijdig glanslaminaat: de voor- of achterkant van de poster wordt voorzien van een glanzende laag.
  • Enkelzijdig glossy UV-lak all over: dit is een nog opvallendere laklaag die ook op de voor- of achterkant van de poster toegepast wordt.

Met beide afwerkingen geef je de poster nog iets extra’s om goed op te vallen en is de poster hiermee extra beschermd zodat de afbeelding of ontwerp nog lange tijd zichtbaar blijft.