Op zoek naar evenementenbeveiliging? 
10-12-2018
0

Festivals, wie houdt er nu niet van. De zomerperiode staat voor veel mensen altijd in het teken van festivals, feesten en evenementen. Zo ook voor mij. Ik houd elk jaar in de zomer een tuinfeest voor al mijn vrienden. Dat is altijd ontzettend gezellig. Er is livemuziek, drank en lekkere hapjes. Nu is het wel zo dat mijn tuinfeest in de afgelopen tien jaar steeds groter is geworden. Ik leer door de jaren heen uiteraard nieuwe mensen kennen en mijn vrienden ook. Ze nemen elk jaar nieuwe vrienden of een relatie mee. Het is zelfs zo uit de hand gelopen dat ik geen tuinfeest in mijn eigen tuin meer kan houden. Ik heb voor het feest dat komende zomer plaats gaat vinden dan ook een terrein af moeten huren. Daarnaast moet ik nog veel meer andere dingen regelen. Een daarvan is de evenementenbeveiliging. 

Evenementenbeveiliging van R&A Beveiliging 

Ik heb dus een mooi terrein kunnen regelen voor mijn volgende feest deze aankomende zomer. Hier hoort onder andere ook een goede evenementenbeveiliging bij. Wanneer je een feest op een openbare locatie houdt waar zoveel mensen op af komen, is goede evenementenbeveiliging natuurlijk erg belangrijk. Wanneer zo’n feest uit de hand loopt, ben je de pineut. Voor het verkrijgen van een vergunning om mijn feest op het terrein te mogen houden, moest ik als eerste de evenementenbeveiliging regelen. Gelukkig kon ik dat doen via R&A Beveiliging. R&A Beveiliging is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en is dan ook het perfecte beveiligingsbedrijf voor mijn feest. Naast evenementenbeveiliging, biedt R&A Beveiliging ook nog de volgende diensten aan: 

  • Horecabeveiliging 
  • Objectbeveiliging 
  • Verkeersregelaar 
  • Winkelbeveiliging 
  • Transportbeveiliging 
  • Persoonsbeveiliging 
  • Gastheer of gastvrouw 
  • Hondengeleider 

R&A Beveiliging heeft dus ontzettend veel ervaring op het gebied van beveiliging. Zij weten precies waar goede beveiliging aan moet voldoen en wat ik voor mijn feest allemaal nodig heb. Zo hebben zij mij uitstekend kunnen helpen met alle details rondom de beveiliging op mijn evenement. Zo heb ik in ieder geval mijn vergunning aan kunnen vragen. Nu de evenementenbeveiliging op orde is en ik mijn vergunning voor mijn feest binnen heb, kan ik me gaan focussen op de andere dingen die ik voor mijn feest moet regelen. Zo moet ik op zoek naar een aantal artiesten. Wil ik bandjes op mijn feest, of toch liever een DJ? Wellicht kan ik dat met elkaar afwisselen. Gewoon een aantal bandjes of artiesten en tussendoor kan de muziek gedraaid worden door een DJ. Ook moet ik nog een grote tent regelen, zodat mijn vrienden droog kunnen staan als het gaat regenen. Natuurlijk moet ik ook voor eten en drinken zorgen. Naast drank wil ik ook dat mijn vrienden lekker kunnen eten tijdens het feest. Misschien huur ik wel een frietkar of een loempiakraam. Er valt dus nog genoeg te regelen voordat mijn feest gerealiseerd kan worden. Gelukkig is de evenementenbeveiliging al op orde. 

R&A Beveiliging. De beste beveiligers van het land 

Als jij nu, net als ik, ook een groot feest wilt gaan organiseren, zorg er dan voor dat je evenementenbeveiliging op orde is. De beveiliging is een cruciaal aspect dat in orde moet zijn als je een vergunning wilt krijgen. Daarnaast is het voor jezelf natuurlijk ook fijn dat je vrienden of bezoekers in goede handen zijn en dat de kans dat er iets mis gaat een stuk kleiner is. R&A Beveiliging zorgt ervoor dat je beveiliging perfect in orde is. Kijk op r-abeveiliging voor meer informatie over hun dienstverlening. Ook als je geen evenement organiseert, maar wel op zoek bent naar een beveiliger, kan R&A Beveiliging je van dienst zijn.  

Lees meer…