Ons bedrijf maakt gebruik van een erp pakket
18-04-2018
0

Wij merkten dat ons bedrijf in de loop der jaren zo aanzienlijk is gegroeid, en dat wij daardoor met zoveel verschillende applicaties moesten gaan werken, dat het niet altijd meer helder was wat er allemaal binnen ons bedrijf gebeurde. Om het overzicht op alle verschillende bedrijfsprocessen weer terug te krijgen, zijn wij daarom maar eens even op zoek gegaan naar mogelijkheden om alle processen binnen een programma aan te kunnen sturen. Van een bedrijf bij ons in de buurt, kregen wij te horen dat het misschien de moeite waard zou zijn om over te stappen op een erp pakket. Wij hadden op dat moment nog nooit gehoord van een erp pakket en wij wisten daarom ook niet heel goed wat dit precies was. Vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die wij hadden om uit te zoeken wat een erp pakket precies was en zo kwamen wij uiteindelijk terecht op de site van ERP-Selectie.nl. Wij hoorden achteraf ook dat dit het bedrijf was waar onze tipgever mee in zee was gegaan. De mensen van dit bedrijf kunnen een dergelijk pakket aanbieden. ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In feite komt het er dus op neer dat je, wanneer je besluit om met een dergelijk pakket te gaan werken, je heel eenvoudig kunt zien wat er allemaal binnen je bedrijf gebeurt. Dat is tegenwoordig van heel groot belang omdat wanneer je dit overzicht niet hebt, je je bedrijf ook veel moeilijker kunt aansturen. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat de mogelijkheden voor ons bedrijf zouden zijn. Al heel snel had ik in de gaten dat dit er heel erg veel waren en vandaar dat ik maar eens even contact gelegd heb met een van de mensen van ERP-Selectie.nl. Deze stond mij heel vriendelijk te woord en zo had ik binnen de kortste keren een indruk van de talrijke mogelijkheden.

Het werken met een erp pakket is echt zeer de moeite waard

Toen ik eenmaal hoorde wat de vele voordelen van een erp pakket waren, heb meteen in de gaten gekregen dat er hier heel veel mogelijkheden op ons te wachten lagen. Vandaar dat ik ook meteen gevraagd heb of het mogelijk was dat wij zo snel mogelijk op dit erp pakket zouden overstappen. Dat was voor de mensen van ERP-Selectie.nl goed te regelen en vandaar dat ik meteen een afspraak heb gemaakt met een van de mensen van dit bedrijf. Zij hebben ons daarna heel goed weten te begeleiden tijdens het overstappen naar het erp pakket dat wij gekozen hadden. Wij merkten al heel snel dat dit heel veel voordelen had en wij zijn dan ook nog iedere dag blij dat wij deze keus hebben weten te maken. Wij werken inmiddels al een tijdje met dit erp pakket en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat wij veel beter overzicht hebben op alle processen binnen ons bedrijf en wij kunnen ook veel sneller rapportages maken.

Wij raden dit bedrijf ten zeerste aan

Wilt u als bedrijf ook graag wat effici├źnter gaan werken? Kijk dan snel een keer op de site van ERP-Selectie.nl. Hier kunt u namelijk meer lezen over:

  • de mogelijkheden om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen
  • hoe u eenvoudig rapportages kunt opstellen
  • hoe u meer werk kunt verrichten door betere afstemming

Kijk snel even op ERP-Selectie.nl voor meer informatie over de mogelijkheden die dit bedrijf allemaal kan leveren. U zult zien dat zij voor ieder bedrijf een pakket op maat kunnen leveren.