Naar de hondentrimsalon in Eindhoven voor mijn Maltezer
20-11-2018
0

Vorig jaar hadden mijn broers en ik voor onze moeder wel een heel special kerstcadeau: een puppy. Hoewel mijn moeder het echt niet had verwacht, en eerder niet per se een hondenpersoon was, was ze in een keer verliefd. Omdat mijn broers en ik niet meer thuis wonen, dachten we dat het leuk zou zijn als onze moeder altijd een kameraadje bij haar heeft, en ook is een hond een goede reden om lange wandelingen te maken en zo gezond te blijven. We kozen voor een Maltezer, omdat ze bekend staan om de volgende karaktereigenschappen:

  • Ze zijn speels
  • Zorgzaam
  • Onbevreesd
  • Aanhankelijk 
  • Levendig
  • Intelligent

Deze karakterschappen zorgden er onder andere voor dat mijn moeder gelijk verliefd was op haar nieuwe hond. Waar we echter niet aan dachten bij het uitkiezen van dit ras, is dat de haren van de hond voor de ogen groeien. Zo ook bij onze Maltezer. Na een paar maanden merkten we dat ze last kreeg van haar oogjes, en moeite had met zien. Als tussenoplossing klipte we een haarspeldje op haar kop om zo de haren uit de ogen te houden. Dit was natuurlijk geen permanente oplossing en dus gingen we op zoek naar een hondentrimsalon in Eindhoven. Zo kwamen we uit bij Nikki’s hondentrimsalon in Eindhoven: trimsalon-nikki.nl. De salon zit dicht in de buurt van ons huis, wat handig is omdat we geen auto hebben. We bekeken de website, en we hadden gelijk vertrouwen in deze salon omdat de “voor” en “na” foto’s er erg goed uitzagen. We belden voor een afspraak en we konden gelijk de week er na al terecht! 

De fijnste hondentrimsalon in Eindhoven

Ik ging samen met mijn moeder mee naar de hondentrimsalon in Eindhoven omdat ik die dag toch vrij was, en het voor mijn moeder handig was dat er iemand mee was zodat zij al haar aandacht kon vestigen op onze Maltezer, die het allemaal best wel spannend vond. Achteraf bleek dit niet eens nodig te zijn: bij Nikki’s zijn ze zo getrained dat honden helemaal rustig worden terwijl ze getrimd worden. Onze hond was totaal niet bang! Ook was er minimaal geluid, daar zijn honden natuurlijk altijd wel gevoelig voor. Het verliep allemaal erg soepel, en terwijl wij aan het wachten waren kregen we een lekker kopje koffie en keken we rustig mee hoe het gedaan werd. Met uiterste precisie werd onze hond getrimd, en er was natuurlijk extra aandacht voor de haren boven de oogjes. Ze kan weer zien! We wisten al dat voor onze Maltezer het 45 euro zou kosten. Ik vind dit een erg schappelijke prijs, en het geld is het meer dan waard. Wat mij betreft is dit de fijnste hondentrimsalon in Eindhoven. Alles verliep soepel, de medewerkers zijn erg rustig wat fijn is voor de hond, en het resultaat is geweldig. In het begin herkenden we onze hond niet eens! Zo schoon en fris ziet ze er weer uit. 

Aanrader voor iedereen in Eindhoven en omgeving

De hondentrimsalon in Eindhoven ligt vrij centraal gelegen in Eindhoven, waardoor het makkelijk bereikbaar is voor mensen uit nabije dorpen zoals Nuenen, Geldrop, Best, of Boxtel, maar ook zeker voor mensen uit nabijgelegen steden zoals Den Bosch, Venlo, Tilburg en Breda. Natuurlijk is het, als u in het bezit bent van een auto, ook de moeite waard om naar Nikki’s hondentrimsalon in Eindhoven te gaan als u van verder komt. Ik ben namelijk erg tevrijden, en mijn moeder en de Maltezer ook! Dus ga voor de beste service en uitstekend resultaat vooral naar Nikki’s hondentrimsalon in Eindhoven.