Mijn ex weigert erkenning van kind, wat kan ik doen?
08-09-2019
0

Mijn ex en ik hebben altijd een lastige relatie gehad, veel goede momenten, maar ook diverse slechte momenten. Wij zijn verschillende periodes uit elkaar geweest, maar kwamen elke keer weer bij elkaar. De laatste keer dat wij uit elkaar gingen, was toen zij net zwanger was. Wij zagen geen basis meer om met elkaar verder te gaan en besloten om te scheiden. Het probleem is dat mijn ex weigert de erkenning van mijn kind te geven en dat heeft veel gevolgen voor mij en mijn kind. Ik wilde graag weten wat ik kon doen en wilde een advocaat inschakelen om wel die erkenning te krijgen. Ik vond de website vervangende-toestemming-zaken.nl en vond hier een advocaat die mij kon helpen om wel de erkenning te krijgen. Ik ben jarenlang samen geweest met mijn ex en er waren ook periodes dat het goed ging tussen ons, drie jaar geleden besloten wij zelfs om te gaan trouwen. Wij vielen echter steeds weer terug in dezelfde patronen en kregen dan weer ruzie. De laatste keer besloot ik om er echt een punt achter te zetten en wij besloten om te scheiden. Ik wist toen echter niet dat zij net zwanger was van mij. Het vervelende is dat mijn ex weigert de erkenning van mijn kind en hierdoor kon ik mijn kind niet zien. Ik wist zeker dat het mijn kind was en was erg verbaasd toen ik van een vriend hoorde dat zij moeder was geworden. Ik wil graag onderdeel zijn in het leven van mijn kind, maar zolang een ex weigert om erkenning van een kind te geven, kan je vrij weinig doen. Je hebt geen rechten als je niet als vader geregistreerd staat en dat had mijn ex niet gedaan. Ik wilde graag hulp bij deze situatie, want ik kon het niet zelf oplossen.

Hulp bij ex weigert erkenning van kind te geven

Online zocht ik naar meer informatie over ex weigert erkenning van kind en kwam toen de website vervangende-toestemming-zaken.nl tegen. Ik las dat dit advocatenkantoor kan helpen bij dit soort problemen en dat je niet altijd machteloos staat. Ik besloot om een gratis intakegesprek aan te vragen, om te zien of ik wel iets kon doen. Ik had een goed gesprek met de advocaat en zij vertelde mij precies, wat wij konden doen tegen de situatie dat mijn ex weigert erkenning van kind te geven. Ik had een goed gevoel bij deze advocaat en samen gingen wij aan de slag met de zaak.

Ik heb de erkenning gekregen

Het was een zeer spannende en lastige periode, maar gelukkig kreeg ik uiteindelijk de erkenning dat het kind ook van mij is. De advocaat heeft mij goed bijgestaan en de hele zaak goed opgepakt. Als vader heb ik nu veel meer rechten en kan nu mijn eigen kind zien. Als je ex weigert de erkenning van je kind te geen, dan raad ik je aan om vervangende-toestemming-zaken.nl te bezoeken.

  • De advocaat heeft veel ervaring met dit soort problemen
  • Ik kon een gratis intakegesprek aanvragen
  • De advocaat heeft mij goed geholpen
  • Ik sta nu als je vader geregistreerd