Leuk voor op kantoor: Een voetbaltafel
17-02-2019
0

Leuk voor op kantoor: Een voetbaltafelHij is er weer helemaal terug van weggeweest: de voetbaltafel. Je ziet er steeds vaker een verschijnen bij mensen thuis of in bijvoorbeeld kantines en pauzeruimtes bij bedrijven. Een potje tafelvoetbal is een hele gezellige bezigheid, omdat je het nooit in je eentje doet, en dus gezellig met meerdere mensen bezig bent. Bovendien is het niet moeilijk om te leren hoe je tafelvoetbal speelt. Het spelletje is eigenlijk heel erg simpel, bijna kinderlijk eenvoudig. Je speelt met 2, 3 of 4 mensen, maar meestal één op één of twee tegen twee. Het doel is natuurlijk om het balletje in de goal van tegenstander te scoren. Dit doe je door de poppetjes te bewegen. Je kunt ze heen en weer bewegen over het veld, maar ook om hun as draaien, wat natuurlijk handig is als je de bal wilt schoppen. Als je gescoord hebt krijg je een punt, en meestal speel je tot de tien à twintig punten. Wie uiteindelijk het meeste punten heeft, heeft het potje tafelvoetbal gewonnen, en dan is de volgende aan de beurt. Het is ook erg leuk om een competitie te verzinnen met meerdere teams, inclusief halve en hele finale, waardoor je uiteindelijk een kampioen tafelvoetbal kunt aanwijzen. Dat maakt het aanschaffen van een voetbaltafel ook zo leuk, bijna iedereen kan meedoen en het is helemaal niet moeilijk! Tafelvoetbal kan gespeeld worden op vrijwel elke leeftijd, mits het kind snapt wat het moet doen en de motoriek heeft om de poppetjes te bewegen. Meestal kan dit vanaf een jaar of vier al prima. 

Waar zet je je voetbaltafel neer?

Een voetbaltafel is op heel veel locaties geschikt, en dus echt niet alleen in de thuissituatie. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • De kantine op je werk.
  • De kantine op je voetbalclub.
  • In de kleedkamer van de sportschool, als afsluiter van het echte sporten.
  • In openbare ruimtes, zoals wachtruimtes.
  • Maar natuurlijk ook gezellig thuis in de garage of buiten onder een afdak.

Een voetbaltafel is echt overal leuk, en ik ken niemand die het niet leuk vind om een gezellig potje tafelvoetbal te spelen. Heb je dus genoeg ruimte thuis en overweeg je om iets te kopen waar de hele familie plezier van heeft? Denk dan eens aan het kopen van een voetbaltafel. Hiervoor kun je het beste gaan naar https://www.voetbaltafel.nl. In deze webshop vind je namelijk een ontzettend groot assortiment voetbaltafels, dus wat voor exemplaar je ook zoekt, hier slaag je echt gegarandeerd. Je vindt er diverse versies van de voetbaltafel voor thuisgebruik, maar ook wat zwaardere, en vooral luxere varianten voor bijvoorbeeld op kantoor. Je werknemers zullen het allemaal tof vinden als je ze verrast met een luxe voetbaltafel in de kantine. Dat maakt de pauze ineens een stuk gezelliger!

Andere manier om de kantine gezellig te maken

Als werkgever wil je natuurlijk dat je kantine gezelligheid uitstraalt. Het is de plek waar je werknemers pauze houden en even het (misschien wel zware) werk van zich afzetten. Het is dan ook de bedoeling dat ze zich er relaxt voelen en dus dat de ruimte een fijne sfeer uitstraalt. Dit kun je bereiken door comfortabele meubels te plaatsen, frisse kleuren te gebruiken en (indien je ook maaltijden biedt) te zorgen voor gezonde en voedzame maaltijden. Een gezonde en relaxte werknemer is een productieve werknemer. Ontspanning is hierbij ontzettend belangrijk. Wil je iets voor je werknemers betekenen en ze een lolletje gunnen tijdens de pauze? Denk dan eens aan het aanschaffen van een luxe voetbaltafel voor in de kantine. Daar is het hele team gegarandeerd blij mee!