Kom een keer naar onze autogarage in Hengelo
14-02-2019
0

Kom een keer naar onze autogarage in HengeloAuto’s moeten met enige regelmaat even worden nagekeken om te zorgen dat ze het goed blijven doen. Dit is niet alleen voor de eigenaar prettig, u bent ook wettelijk verplicht om uw wagen regelmatig te laten controleren. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u door een expert geholpen wordt, kunt u altijd een keer naar onze autogarage in Hengelo komen. In onze autogarage in Hengelo nemen wij altijd de tijd om uw wagen te controleren. Wij hebben een team van gespecialiseerde medewerkers voor u klaarstaan die graag naar uw auto kijken. Heeft u het idee dat er iets met uw wagen aan de hand is? Kom dan binnenkort even langs bij onze autogarage in Hengelo. Wij zullen uw auto meteen aansluiten op onze hoogwaardige uitleesapparatuur en bekijken wat er aan de hand is. Is er slechts iets kleins aan de hand met uw wagen, bijvoorbeeld dat er even een zekering moet worden vervangen, dan zorgen wij ervoor dat wij meteen even tijd vrijmaken in onze autogarage in Hengelo om deze zekering te vervangen. Is er meer aan de hand en moeten wij in onze autogarage in Hengelo een ochtend of middag vrijmaken om u te helpen, dan plannen wij graag een afspraak met u in. Wij kunnen zo de klus goed voorbereiden. Mocht het zo zijn dat er onderdelen besteld moeten worden, dan zullen wij dat ook op tijd doen. Uiteraard geven wij u altijd een opgave van de kosten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u daarom graag een keer bij ons langskomen, stap dan vandaag nog even in de auto en wij kijken meteen even naar uw wagen. U kunt er zeker van zijn dat wij geen mankement over het hoofd zullen zien, dus wanneer wij zeggen dat uw wagen in goede staat is, dan kunt u daar op vertrouwen.

Laat uw wagen repareren in onze autogarage in Hengelo

Nu de zomer weer voorbij is, is het weer tijd om over te stappen op winterbanden. Sommige mensen denken dat dit niet nodig is in Nederland, maar niets is minder waar. In Nederland ligt weliswaar niet altijd sneeuw, maar de wegen worden wel nat en glibberig en dat vraagt dat u goede banden gaat gebruiken. Wanneer u naar onze autogarage in Hengelo komt, kunnen wij de zomerbanden vervangen voor winterbanden. Doorgaans kunnen wij dit binnen zeer korte tijd doen, dus wanneer u aan het begin van de dag bij ons langskomt, kunt u uw wagen meestal al heel snel weer ophalen. Ook voor andere mankementen kunt u naar onze autogarage in Hengelo komen. Wij kunnen bijvoorbeeld lekke uitlaten repareren of zelfs geheel vervangen. Wij hopen daarom dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Onze mensen adviseren u graag over hoe u uw auto op een voordelige manier kunt repareren. Wij kunnen namelijk ook met tweedehands materialen werken. Zo kunt u flink op de kosten besparen. Kijk voor meer informatie even op onze site Autoservicejandekker.

Wilt u graag een leenauto gebruiken?

Als uw wagen bij ons in de garage staat, kunt u altijd kiezen om een leenauto te gebruiken. Zo hoeft u dus nooit zonder wagen te zitten. Kortom:

  • wij kunnen uw wagen goed controleren
  • wij zorgen dat uw wagen weer jaren mee kan
  • wij kunnen uw wagen repareren met tweedehands onderdelen

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. U kunt onze contactgegevens vinden op AutoserviceJanDekker.nl.