Kies voor zekerheid, kies voor een boekhouder in Utrecht
26-09-2018
0

Een foutje zit in een klein hoekje en vaak is het niet zo heel erg als er een foutje wordt gemaakt. Door fouten te maken leren we ook het snelst en dus is het maken van fouten onderdeel van het menselijke leerproces. Maar er zijn situaties waarin je liever geen fouten wilt maken, omdat een klein foutje grote gevolgen kan hebben. Als je bijvoorbeeld kijkt naar je eigen administratie, dan kun je het je eigenlijk niet veroorloven om fouten te maken. Deze administratie vertelt jou immers hoe jouw onderneming er financieel voor staat. Als er ergens in het hele systeem een foutje is gemaakt, dan kan die informatie wel eens foutief zijn. Het vervelende is dat een verkeerde komma kan leiden tot grote problemen. Een heel klein foutje kan er dus toe leiden dat je verkeerde beslissingen gaat maken. Dit is uiteraard niet altijd het geval, maar het kan je wel geld kosten. Als je inderdaad een 2 en een 9 omdraait, dan krijg je bijvoorbeeld maar 29 euro in plaats van 92 euro. Stel je voor dat je op regulier basis zulke fouten maakt, dan kan jou zomaar honderden zo niet duizenden euro’s kosten. Fouten maken is menselijk, maar met de administratie wil je eigenlijk geen enkele fout in het systeem hebben. Gelukkig is het zo dat veel berekeningen en dergelijke geautomatiseerd zijn. Via allerlei programma’s kun je via de computer alles bijhouden. De kans dat er een menselijke fout in sluipt is daardoor kleiner geworden. Maar dat wil niet zeggen dat de kans helemaal afwezig is. Daarnaast heb je te maken met interpretaties en ook daar kan van alles fout gaan. De cijfers mogen dan correct zijn, maar als jij ze vervolgen verkeerd interpreteert en op basis van die onjuiste interpretatie keuzes gaat maken, dan kan dat leiden tot grote fouten. Daarom is het in veel gevallen veiliger en verstandiger om een boekhouder in Utrecht in te schakelen. Deze boekhouder in Utrecht heeft een dusdanige expertise, dat de kans op fouten eigenlijk nihil is. Daarnaast is het zo dat een boekhouder in Utrecht natuurlijk precies weet wat de cijfers betekenen. Als je een boekhouder een vel met cijfers geeft, dan zal hij of zij daar vrijwel meteen een patroon in zien. Wat voor jou een wirwar aan cijfers is, is voor de boekhouder in Utrecht alleen maar betekenisvolle informatie. Een boekhouder in Utrecht heeft immers geleerd om de wereld te bekijken door cijfers. Dat is een andere manier van kijken, maar het zorgt er wel voor dat een boekhouder snel ziet wat de financiële situatie is en wat deze zou kunnen zijn als je bepaalde beslissingen maakt.

Waar kan ik een goede boekhouder in Utrecht vinden?

Mocht je nu op zoek zijn naar een professionele boekhouder in Utrecht, dan kun je een beroep doen op Administratiekantoor Boekjewinst.nl. Als je kiest voor dit administratiekantoor, dan profiteer je in ieder geval zonder meer van de volgende voordelen:

  • Altijd een scherp all-in tarief
  • Ervaren boekhouders en belastingadviseurs
  • Je volledige boekhouding al vanaf 69 euro per maand
  • Altijd een gratis kennismakingsgesprek

Je kunt dus altijd eerst even een kennismakingsgesprek aanvragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.  Daarnaast zie je ook meteen dat het inschakelen van een boekhouder in Utrecht helemaal niet duurt hoeft te zijn. Voor slechts 69 euro in de maand ben je al verzekerd van een goed georganiseerde administratie.

Neem snel contact op via boekjewinst.nl

Op de site van boekjewinst kun je direct een offerte aanvragen en je kunt uiteraard ook meteen contact opnemen voor het maken van een afspraak.