Hier luistert u naar de beste Christmas song van 2018!
01-02-2019
0

De kerst ligt weer achter ons, maar dat betekent niet dat we niet meer heerlijk kunnen nagenieten van de prachtige muziek die rond de kerstdagen altijd op de radio is. Wanneer u nog even wilt genieten van de mooiste Christmas song van 2018, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Wij hebben hier namelijk de Christmas song van 2018 geüpload zodat u altijd op uw gemak nog even kunt genieten van de muziek van onze band, Chinese Taxidriver. Wij zorgen er graag voor dat wij u met de kerstdagen van goede muziek voorzien. Vandaar dat wij ook een heel goed nummer hebben gemaakt als Christmas song in 2018. Wij werken altijd met specialisten samen om mooie muziek voor ons te schrijven. Dat heeft onze band al heel veel succes weten te brengen en zo is het ons ook gelukt om dit jaar een Christmas song voor 2018 te maken. Wij hebben in deze song alles gelegd wat wij wilden zeggen en dat heeft geleid tot een prachtige eigentijdse song waar veel mensen heerlijk van genoten hebben. Onze muzikanten zijn uitermate getalenteerd en dat zorgt ervoor dat u eindeloos kunt genieten van hun prachtige solo’s, akkoordenschema’s en noem het allemaal maar op. U heeft ons lied waarschijnlijk al vaak als Christmas song van 2018 op de radio gehoord. Mocht u er geen genoeg van kunnen krijgen, dan kunt u altijd een keer naar onze site komen kijken. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben. Op Ajcms kunt u ook meer informatie vinden over onze band. Wij hebben alle bandleden even kort geïntroduceerd en ook kunnen wij u meer vertellen over waar wij als band binnenkort spelen. Houdt u daarom ook van mooie muziek, kijk dan even op onze site. U zult zien dat u op Ajcms.nl ook goede foto’s kunt vinden van onze band.

Wij hebben de Christmas song van 2018 gemaakt!

Wij houden van mooi muziek en vandaar dat wij altijd bezig zijn met het maken van mooie liedjes. Wij vinden het leuk dat onze Christmas song van 2018 zo goed geluisterd is en wij hopen dat dit lied ook volgend jaar weer hoog in de hitlijsten mag staan. Mocht u onze Christmas song van 2018 nog niet hebben kunnen luisteren, dan nodigen wij u uit om even naar Spotify te gaan om daar onze Christmas song van 2018 te beluisteren. Hoe meer streams wij krijgen, hoe beter dat is voor onze band, dus wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Als u ons graag een keer live zou willen horen spelen, dan is dat ook altijd mogelijk. Onze band is namelijk ook te boeken. Surf dus even naar AJCMS.nl om te bekijken hoe u met ons in contact kunt komen. Wij staan u graag te woord om u voor te lichten over onze tarieven.

Wij komen ook graag spelen op uw feest of bedrijfsborrel

Wanneer u binnenkort een feest wilt geven en graag een goede band wilt laten spelen, dan staan wij voor u klaar om u te helpen. Wij kunnen een heerlijk repertoire spelen met heerlijke muziek. Wij hebben al veel feesten mogen doen en wij hebben daar altijd goede reacties op gekregen. Kortom:

  • luister op Spotify naar ons kerstlied
  • kijk vandaag nog even op onze site
  • boek onze band voor uw feest of borrel

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over onze mogelijkheden. Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd even bereiken.