Goedkope turnpakjes
10-11-2018
0

Als ouders van turnende kinderen, ben je eigenlijk altijd op zoek naar goedkope turnpakjes die van een goede kwaliteit zijn. Helaas gaan deze twee eigenschappen vaak niet samen, daar ben ik zelf al vele malen weer achter gekomen. Nu zou je kunnen denken: waarom dan niet gewoon kiezen voor een wat duurder merk, als je dan wel zeker kunt zijn van een goed exemplaar? In de eerste plaats is het natuurlijk zo dat een hogere prijs niet automatisch betekent dat de kwaliteit beter is dan bij goedkope turnpakjes. In de tweede plaats is een hogere prijs betalen niet zo eenvoudig op het moment dat je meerdere kids hebt die aan turnen doen. Omdat ze in de groei zijn, moet je regelmatig voor ieder een nieuw pakje kopen, wat dus een prijzige zaak kan zijn. Mijn dochters trainen bovendien meerdere keren per week, waardoor ze niet genoeg hebben aan slechts één exemplaar, ze hebben er meerdere nodig, omdat ik niet iedere dag een was kan draaien om ervoor te zorgen dat hun turnkleding op tijd weer schoon en droog is voor de volgende training. Goedkope turnpakjes zijn dan prettig, daar kun je met een gerust hart wat meer exemplaren van aanschaffen. Het zou alleen prettig zijn als ze ook een wat langere levensduur zouden hebben!

Goedkope turnpakjes van Redesa

Tijdenlang ben ik dus op zoek geweest naar goedkope turnpakjes die kwalitatief ook aan de nodige eisen zouden voldoen. Na een lange zoektocht, kwam ik uiteindelijk terecht op RedesaTurnpakjes.nl en dat bleek het eind van mijn zoektocht te zijn! Redesa Turnkleding is opgericht door een moeder die zelf drie dochters heeft die aan deze sport doen. Zij weet daardoor als geen ander waar de kleding aan moet voldoen en dat merk je gewoon! Eindelijk een webshop die echt verstand van zaken heeft en die goedkope turnpakjes aanbiedt die ook echt goed zijn! Voor mij was het vinden van deze webwinkel echt een uitkomst en ik koop de turnkleding voor mijn dochters nu echt altijd hier. Uiteraard doe ik dat samen met hen, want zij hebben ook wel wat wensen op dit gebied. Bestellen gaat echt heel gemakkelijk online, maar je kunt ook naar hun winkel toe gaan. Deze is gevestigd in Ugchelen. Voor ons is dat helaas niet echt in de buurt, maar een bezoek aan de winkel stelt je wel in staat de goedkope turnpakjes eerst te passen. Ik moet echter zeggen dat dit nooit echt nodig is, de maataanduidingen op de site zijn dusdanig dat ik tot nu toe nog nooit een miskoop heb gedaan bij hen!

Veel variatie

Vaak is het zo dat als je op zoek gaat naar goedkope turnpakjes, dat je dan een beperkte keus hebt in kleuren. Je moet al helemaal niet verwachten dat er mooie details op de kleding te vinden is, zoals:

  • steentjes
  • hologram prints
  • doorzichtige tussenstukken

Bij Redesa Turnkleding is dit echter anders, hun goedkope turnpakjes zien er ook gewoon echt mooi uit! Je vindt bij hen bijvoorbeeld het merk The Zone, dat een lage prijs combineert met een goede kwaliteit en een mooie uitstraling. Mijn dochters hebben al verscheiden pakjes van dit merk gehad en waren daar echt altijd heel erg tevreden over! Fijn van deze webshop vindt ik ook dat je veel keus hebt in kleur en uitstraling, waardoor er echt voor ieder wat wils bij hen te vinden is. Wij hebben er in ieder geval altijd kunnen slagen! Als je, net als ik, op zoek bent naar goedkope turnpakjes voor je dochter of naar voordelige turnkleding voor je zoon, dan is dit het adres om naar toe te gaan!