Goedkoop naar Schiphol met een taxibus
13-01-2019

Goedkoop naar Schiphol met een taxibusTwee weken geleden gingen wij met het hele gezin op vakantie. Mijn ouders waren een paar maanden geleden 20 jaar getrouwd en we wilden onze ouders graag een leuk cadeau geven. Wij gingen vroeger altijd met het hele gezin op vakantie, maar dat is al vele jaren geleden. Tegenwoordig gaat iedereen apart weg en dat vinden onze ouders wel een jammer. Ik ga bijvoorbeeld alleen nog met mijn vriendin, omdat wij dit het leukste vinden. Ze hadden vaak gezegd dat ze graag weer eens met iedereen op vakantie wilden, daarom besloten wij om een reis te boeken als cadeau voor hun jubileum. We hadden een reis geboekt voor 8 personen, want wij wilden ook graag onze vriendinnen en vriend meenemen. Ik heb een broer en een zusje en we hebben allemaal een vriend, of vriendin. Door met ze allen te gaan, zouden we een echte familievakantie hebben. Ik had samen met mijn broer en zusje een leuke vakantie gevonden online en we zouden een week met ze allen weggaan. We hadden het al een paar maanden van te voren gezegd, zodat iedereen deze week vrij kon nemen. We moesten alleen nog vervoer naar Schiphol regelen. We wilden eerst met het openbaar vervoer, maar ik dacht dat het beter was om naar Schiphol met een taxibus te gaan. Naar Schiphol met een taxibus zou volgens mij goedkoper zijn en veel gemakkelijker. We hadden het samen uitgerekend en het bleek, zoals ik al dacht, goedkoper te zijn om naar Schiphol met een taxibus te gaan. We wisten alleen niet zeker of er genoeg ruimte zou zijn voor de bagage, maar met een grote taxibus leek mij dit geen probleem.

Met Goedkoopnaarschiphol.nl naar Schiphol met een taxibus

We hadden van te voren al een aantal taxibedrijven opgebeld om te vragen hoe duur het zou zijn om naar Schiphol met een taxibus te gaan. Een taxibus reserveren zou niet goedkoop zijn, maar per persoon veel goedkoper dan de kosten voor openbaar vervoer. We merkten echter dat de prijzen bij de taxibedrijven niet goedkoop waren en ik dacht dat we ergens anders goedkoper een taxibusje konden vinden. Gelukkig vond ik de website https://www.goedkoopnaarschiphol.nl/. Op deze website lazen we dat we bij dit bedrijf het goedkoopste een taxi konden reserveren voor naar Schiphol. De voorbeelden van de prijzen zag er erg goedkoop uit, maar we wilden het graag zeker weten. Ik belde het bedrijf op, om te vragen hoe duur het zou zijn om van ons huis naar Schiphol te rijden. Ik vertelde dat we met 8 personen waren en dat we veel bagage zouden hebben. De prijs die we doorkregen was veel goedkoper dan bij andere bedrijven. Bovendien kregen we te horen dat er genoeg ruimte zou zijn voor alle bagage. Ik overlegde met mijn broer en zus en we besloten om bij dit bedrijf een taxibus te reserveren.

Een goede keuze

De taxibus stond op het afgesproken tijdstip voor de deur en zag er erg goed uit. De taxibus was nog erg nieuw en volgens mij niet meer dan twee jaar oud. We hadden erg veel bagage, maar dat paste gemakkelijk in de auto. De auto was ook erg ruim en groot genoeg voor iedereen. De rit naar Schiphol met de taxibus ging erg goed, voordat we het wisten waren we aangekomen. Het leek ons verstandig om voor de terugreis vanaf Schiphol weer een taxibus te reserveren. Voor een taxibus naar Schiphol kunnen wij de website Goedkoopnaarschiphol.nl aanraden.

• De taxibus is erg goedkoop
  • Er is genoeg ruimte voor iedereen
  • Er kan veel bagage mee
  • De auto was als nieuw