Geniet optimaal van de seks door een goed glijmiddel te kopen
24-04-2018
0

Men denkt bij een glijmiddel vaak aan een vagina die niet nat genoeg is of te droog aanvoelt. Een dergelijke misvatting is natuurlijk eeuwig zonde, want daardoor loop je een hoop genot mis. Natuurlijk kun je een glijmiddel kopen op het moment dat je merkt dat je vagina niet nat genoeg wordt. Dit heeft lang niet altijd te maken met een gebrek aan opwinding. Hormonen kunnen ook heel gemakkelijk roet in het eten gooien. In zulke gevallen is het goed dat je dus eenvoudig een glijmiddel kunt kopen. Maar ook als je juist heel nat wordt, dan nog kan het een idee zijn om een glijmiddel te kopen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je extreem gevoelig bent en daardoor is het heel lastig om op een comfortabele manier seks te hebben. Je kunt het eigenlijk nauwelijks verdragen. Hierdoor moet je partner constant gas terug nemen en dat leidt ertoe dat je nooit echt in het moment komt. Je kunt je niet overgeven aan het genot, want het is simpelweg te intens. Juist door dan een goed glijmiddel te kopen dat geschikt is om de intensiteit als het ware te temperen, kun je toch nog heel goed van de seks genieten. Verder is een glijmiddel ook heel geschikt om de seks gewoonweg lekkerder te maken. Doordat je een glijmiddel gebruikt, kun je vaak meer uit de vrijpartij halen. Ook al ben je 100% opgewonden, het is niet altijd voldoende voor bepaalde standjes. Denk bijvoorbeeld aan een langdurige sessie waarbij beide geslachtsorganen het zwaar te verduren hebben. Om elkaar te sparen is een glijmiddel een ideale toevoeging. Daardoor blijft alles dus ook echt lekker soepel glijden ook al gaat het er wat ruiger aan toe. Daarnaast willen mensen ook wel eens iets nieuws proberen. Denk bijvoorbeeld aan anale seks. In dat geval is er natuurlijk helemaal geen sprake van natuurlijke vochtigheid. Je zult dan zeker moeten vertrouwen op een goed glijmiddel. Door een glijdmiddel te kopen ben je dus op van alles voorbereid en kun je de seks op verschillende manieren lekkerder en interessanter maken. Je kunt bijvoorbeeld ook een glijmiddel kopen dat het gevoel juist intenser maakt. Door een dergelijk glijmiddel te kopen, zal je een tinteling ervaren of je voelt bijvoorbeeld een verwarmend effect. Perfect als je de seks een beetje nieuw leven wilt inblazen of als je gewoon wilt experimenteren met verschillende soorten van glijmiddelen. Mocht je het inderdaad lekker lang willen volhouden, dan kun je zelfs een glijmiddel kopen dat het orgasme uitstelt. Daardoor kun je dus lekker lang doorgaan en het glijmiddel zorgt er ook meteen door dat alles lekker soepel blijft aanvoelen.

Discreet een glijmiddel kopen doe je via dokterlifestyle.com

Mocht je liever geen glijmiddel willen kopen in de winkel, dan kun je op discrete wijze een glijmiddel bestellen via dokterlifestyle.com. Via deze site kun je allerlei verschillende soorten van glijmiddelen kopen. Hierbij kun je denken aan categorieën als:

  • Siliconen
  • Stimulerend
  • Verzorgend
  • Anaal
  • Klaarkomen uitstellend

Daarnaast kun je ook een glijmiddel kopen dat op waterbasis is gemaakt. Dat is vaak wat vriendelijker voor de huid. Je hebt ook opties met verzorgende glijmiddelen waar bijvoorbeeld aloë vera aan toegevoegd is.

Bestel eenvoudig via de site

Mocht je via de site willen bestellen, dan kun je het artikel van je keuze eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen. Dat mogen er natuurlijk ook meerdere zijn. Per artikel krijg je 0,20 cent als tegoed voor je nieuwe bestelling. Dat is handig aangezien je een voorraad met glijmiddel regelmatig weer moet aanvullen.

Lees meer…