Ga voor de fietsreparatie
02-08-2018
0

Wanneer je fiets het niet meer doet, dan is dat natuurlijk heel erg vervelend. We kunnen ons zo voorstellen dat je hier graag zo snel mogelijk iets aan wilt laten doen. Woon jij in (de buurt van) Amersfoort? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij Rijwielhandel van Hoeijen. Hier voeren zij graag de fietsreparatie uit.

  • 1 maand garantie
  • Ophalen en terugbrengen mogelijk
  • Leenfiets mogelijk

Bij de fietsreparatie bij Rijwielhandel van Hoeijen horen natuurlijk de nodige voordelen. Zo krijg je altijd een maand garantie als je hier kiest voor een fietsreparatie. Gaat de reparatie meer dan €45 kosten? Dan kan de fiets gratis bij jou in Amersfoort opgehaald en weer terug gebracht worden. Als je dus denkt dat het een behoorlijk dure reparatie kan worden, dan is het zeker de moeite waard om hier even contact over op te nemen. Op die manier kun je er dan achter komen of jij hier inderdaad voor in aanmerking komt. Daarnaast kom je zo ook niet achteraf voor verrassingen te staan. Je kiest simpelweg voor het opnemen van contact met de fietsenwinkel en zij kunnen je dan een offerte geven voor de kosten van de fietsreparatie. Veel mensen maken hier graag gebruik van. Wie wil er tenslotte achteraf verrast worden met de kosten? Daar kun je toch maar beter van tevoren al van op de hoogte zijn.

Meer voordelen van de fietsreparatie

Maar dit zijn niet de enige voordelen die ze hier aanbieden. Gaat de fietsreparatie bijvoorbeeld lang duren en heb jij in die tijd wel een fiets nodig om overal heen te kunnen? Dan bieden ze je bij deze fietswinkel graag een leenfiets aan. Je kunt op die manier dus gewoon nog steeds overal op de fiets naartoe gaan. In Nederland is dat tenslotte wel handig. Zeker in een stad als Amersfoort, want een heleboel dingen liggen hier dicht genoeg bij elkaar om het fijn te kunnen fietsen. Vaak is het dan net te ver weg om te lopen en het openbaar vervoer duurt vaak onnodig lang. Dan is dit toch de ideale oplossing, niet? Heb jij dus ook een fiets thuis staan die eigenlijk wel een fietsreparatie kan gebruiken? Stel dit dan niet langer uit maar neem vandaag nog contact op met de fietswinkel. Een van de medewerkers staat je graag te woord en kan je een goed inzicht geven in wat de fietsreparatie precies zal gaan inhouden. Bijvoorbeeld wat de kosten zullen zijn en hoe lang het zal duren voordat de fietsreparatie voltooid is.

Kom gewoon eens langs

Bij deze fietswinkel ben je niet alleen aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van een fietsreparatie. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe fiets ben je hier aan het juiste adres. Het is dan ook niet gek dat er veel mensen in Amersfoort graag naar deze winkel toekomen om hier te kiezen voor een nieuwe fiets of juist een fietsreparatie. Is dit ook waar jij naar op zoek bent? Dan raden we je absoluut aan om gewoon eens langs te komen bij deze rijwielhandel. Je wordt hier altijd vriendelijk geholpen en het is natuurlijk geen enkel probleem om hier direct even naar je fiets te kijken. Ook als de fiets het nog wel doet, maar het heeft wat mankementen hier en daar dan kan het zeker de moeite waard zijn om hier even naar te laten kijken. Dat is de manier km grotere problemen in de toekomst te voorkomen. Je kunt natuurlijk ook even telefonisch contact opzoeken om het op die manier in orde te maken. Kijkt u ook eens op van-hoeijen.nl.