Een workshop schrijven volg je bij Marieke Frankema
29-11-2018
0

Er is een verschil tussen schrijven en schrijven. Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen kan al schrijvende een krachtig verhaal vertellen. Als je van het schrijven je beroep wilt maken, of voor jezelf een boek zou willen schrijven, dan is het je opgeven voor een workshop schrijven een erg goed idee. Een workshop schrijven kun je natuurlijk het beste volgen van iemand die doorgewinterd is in dit vak. Dat geldt bijvoorbeeld voor Marieke Frankema. Hier kun je een workshop schrijven volgen. Waarom je zou kiezen voor haar om een workshop bij te volgen?

  • Ze is enthousiast
  • Kan goed kennis overbrengen
  • Legt duidelijk uit

Wil je meer weten over een workshop schrijven volgen? Ga dan gelijk naar de site mariekefrankema.nl. Hier vind je alles wat je moet weten om je te kunnen opgeven voor zo’n interessante workshop. Overigens biedt ze nog veel meer diensten aan, waaronder ook diensten die niks van schrijven van doen hebben. Neem eens een kijkje.

Daarom een workshop schrijven volgen, of je nu een beginner bent of meer ervaren

Het internet biedt ongelooflijk veel mogelijkheden. Zo vind ik het bijvoorbeeld echt een uitkomst dat ik kan schrijven vanachter mijn laptop. Niks geen kantoor, urenlang in de file staan in de ochtend en avond en fijn mijn eigen tijd kunnen indelen. Als het mooi weer is wip ik even naar buiten. Als het slecht weer is, schrijf ik lekker door. Schrijven is alleen wel een vak dat je onder de knie moet krijgen, of waar je gewoonweg talent voor moet hebben. Maar al te vaak kom ik teksten tegen die technisch niet goed in elkaar steken, of gewoon bol staan van de taalfouten. En dan heb ik het niet eens over gewone consumenten. Zelfs bedrijven maken er vaak een potje van. Grammaticaregels worden niet gehanteerd, u- en jij-vorm worden door elkaar gebruikt, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als je goed bent in schrijven, dan is het een fijne uitlaatklep, zelfs als je commerciële teksten schrijft. Het is fijn om de ideeën van klanten op papier te kunnen krijgen, op zo’n manier dat ze er meer dan blij mee zijn. Tegenwoordig heeft eigenlijk elk bedrijf wel een website. En zo niet, dan is de kans groot dat het bedrijf niet echt groeipotentie heeft. Omdat er zoveel sites zijn, die ook doorlopend vernieuwd worden, zijn er dus ook veel teksten die erop moeten komen te staan. En daar heeft de ondernemer zelf vaak geen tijd voor, zin in, of kan gewoonweg niet de juiste woorden vinden. Zoiets kun je ook beter overlaten aan een professionele tekstschrijver. Die weet wat de bezoeker van jouw site wil en hoe hij of zij dit kan verwerken in de tekst. Wil jij ook graag van het schrijven je vak maken? Dan is het volgen van een workshop schrijven zeker geen overbodige luxe.

Direct aanmelden?

Tijdens een workshop schrijven leer je hoe je het beste een verhaal kunt vertellen. Er is namelijk een groot verschil tussen bijvoorbeeld een landingspagina schrijven of een blog opmaken. En wat zet je daar nu precies wel en niet in? Tijdens een workshop schrijven leer je wat de opbouw moet zijn van een tekst en hoe je de lezer enthousiasmeert. Ook al kun je voor je gevoel al best goed schrijven, dan nog is het volgen van een workshop schrijven echt geen overbodige luxe. Hiervoor kun je terecht bij Marieke Frankema. Zij biedt deze workshops aan. Je kunt je dus ook bij haar aanmelden als je interesse hebt. Dan bezoek je de site mariekefrankema.nl, waar je alle info kunt vinden.