Een toetsenbord met of zonder draad bestel je online
04-07-2019
0

Een toetsenbord is natuurlijk onmisbaar als je een computer hebt. Iedereen heeft echter een computer en zelfs je telefoon beschikt over een digitaal toetsenbord. Tevens kun je kleine toetsenborden kopen om je telefoons en tablets te bedienen en uiteraard beschikken laptops sowieso over ingebouwde toetsenborden. Maar het kan zijn dat je een nieuw toetsenbord nodig hebt. Als je bijvoorbeeld een laptop hebt, dan kan het handig zijn om via een site als 123megastore.nl een extra extern toetsenbord te bestellen. Deze zijn vaak iets comfortabeler dan de inherente toetsenborden van laptops zelf. Als je veel typt is het ook niet goed voor je laptop als je constant via de toetsen op de hardware onder die toetsen ramt. Snelle typers vliegen vaak vlug over de toetsen, maar dat heeft uiteraard een impact op de hardware onder die toetsen. Daarnaast is het belangrijk dat je in een goede houding voor je computer of laptop zit. Een computer is vaak voorzien van een monitor en deze bevindt zich op ooghoogte, zodat je je rug recht kunt houden en je hoofd dus niet naar beneden hoeft te kantelen. Dat is goed voor je nek en schouders. Maar het scherm van een laptop bevindt zich uiteraard een stuk lager. Je kunt het scherm echter niet op een verhoging zetten, want dan kun je niet meer bij het toetsenbord. Maar als je een extra extern toetsenbord hebt, dan kun je de laptop wel verhogen, zodat je rug recht blijft. Verder gebruiken mensen tegenwoordig ook wel toetsenborden bij de tv. Je kunt via smart tv’s immers ook gebruik maken van YouTube of internet op je tv scherm. Als je echter met de afstandsbediening moet typen, dan duurt dat uiteraard lang. Dat is niet zo erg als je heel sporadisch eens een liedje opzoekt via YouTube, maar als je er vaak gebruik van maakt, dan is het wel irritant. Met draadloos toetsenbord kun je op de bank gewoon de tv bedienen. Ideaal ook als je bijvoorbeeld de laptop op de tv aansluit en de tv als monitor gebruikt. Je kunt dan gewoon met muis en toetsenbord op de bank je laptop bedienen en makkelijk door het internet browsen. Dat is uiteraard wel zo prettig natuurlijk. Zo kun je de toetsenborden dus voor verschillende doeleinden gebruiken en soms is nodig dat je kiest voor een draadloze optie. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Als je dicht bij de computer zit of bij de laptop, dan hoef je niet te kiezen voor 1 van de draadloze toetsenborden. Voor beide opties, draadloos en met draad, ben je bij 123megastore.nl aan het juiste adres. 

Surf naar de site en bestel jouw toetsenbord

Je kunt het artikel van je keuze eenvoudig toevoegen aan de winkelwagen en meteen bestellen. Verder kun je naast toetsenborden ook bij 123megastore terecht voor andere artikelen zoals: 

  • Oordopjes 
  • Smartphone covers
  • Tablet sleeves

Je kunt van de site gebruik maken voor het kopen van allerlei handige en soms ook gewoon noodzakelijke gadgets. 

Bestel snel en ontvang de volgende dag je bestelling

Je wilt uiteraard zo snel mogelijk gebruik maken van je bestelling en daarom doe je er goed aan om via de de site voor 20:00 uur te bestellen, want dan heb je het de volgende werkdag al in huis.