Een rijschool in Papendrecht
11-11-2018
0

Sinds twee weken heb ik mijn rijbewijs. Veel van mijn vrienden hebben hun rijbewijs al een paar jaar, maar voor mij was het nooit echt nodig. Ik woon nog bij mijn ouders en ging met het openbaar vervoer naar de hogeschool. Veel van mijn vrienden gaan met de auto naar hun werk en hadden een goede reden om hun rijbewijs te halen. Ik heb ook een paar vrienden die gek zijn van auto’s, zij wilden het liefste zo snel mogelijk beginnen met rijlessen. Ik vond het geen probleem om wat langer te wachten. Bovendien had ik het geld niet om lessen te nemen. Een rijbewijs halen kost veel geld en tijdens mij studie had ik andere dingen waar ik liever mijn geld aan uitgaf. Maar ik ben nu een aantal maanden klaar met mijn studie en heb nu een baan. Ik hou nu veel geld over en het leek mij een goed idee om mijn rijbewijs te halen. Nu ik nog bij mijn ouders woon, heb ik weinig uitgaven. Ik wil over een tijdje op mezelf en dan ben ik ook meer tijd en geld kwijt aan andere dingen. Aan een rijbewijs heb je wat de rest van je leven en ik kan vaak de auto van mijn ouders lenen. Het leek mij een goed plan om op zoek te gaan naar een rijschool in Papendracht. Ik wilde graag een rijschool in de buurt en eentje waarvan ik zeker wist dat hij goed zou zijn. Ik vroeg aan mijn vrienden of ze een rijschool in Papendrecht konden aanraden en ze vertelden over Rijschool Air. Veel van mijn vrienden hadden hier lessen gehad en waren er positief over.      

Een pakket bij een rijschool in Papendrecht

Het leek mij verstandig om eerst de website te bekijken van deze rijschool in Papendrecht, zodat ik kon zien hoeveel de lessen met zouden kosten. Ik zag op rijschoolair.nl dat ze ook pakketten aanboden en dit leek mij een goed idee. Ik zag een pakket voor 30 lessen en een examen. Door dit pakket te nemen zou ik veel geld besparen. Als ik dan later meer lessen nodig had, dan kon ik ze alsnog los afnemen bij deze rijschool in Papendrecht. Ik belde de rijschool op, om te vragen of ze plaats voor me hadden. Dit hadden ze en als ik wilde kon ik meteen beginnen. Ze vertelden me dat ik ook een proefles kon volgen, zodat ik kon zien hoe de les zou zijn. Ik besloot om de proefles te volgen en na de les besloot ik om voor deze rijschool in Papendrecht te kiezen.

In een keer mijn rijbewijs

De lessen gingen erg goed en ik voelde me snel op mijn gemak in de auto. De instructeurs waren erg vriendelijk en ik vond het fijn om af en toe te wisselen. Elke instructeur let op andere dingen en zo leer je meer dingen. De lessen kon ik vaak inplannen voor wanneer het mij uitkwam. Ik besloot om nog een paar lessen naast mijn pakket te nemen, omdat ik nog een paar dingen extra wilde oefenen voor mijn examen. Met de hulp van deze rijschool in Papendrecht haalde ik in een keer mijn rijbewijs. Sindsdien probeer ik veel te rijden in de auto van mijn ouders om extra ervaring op te doen. Ik ben erg blij met de keuze om mijn rijbewijs te halen. Voor een rijschool in Papendrecht moet je bij Rijschool Air zijn

  • Ze hebben goede instructeurs met veel ervaring
  • Door een pakket te kopen bespaar je veel geld
  • Je kan lessen inplannen wanneer het voor jou uitkomt