Een leuk idee voor een romantisch uitje in Amsterdam
26-01-2019
0

Mijn vriendin was laatst jarig en dus wilde ik een romantisch uitje in Amsterdam voor haar regelen. Om heel eerlijk te zijn wist ik niet zo goed wat mijn opties waren, ik ben niet zo romantisch aangelegd namelijk. Ik dacht eerst aan de bioscoop, maar dat duurt meestal maar anderhalf uur, en dan bleef er nog de rest van de dag over. Of een etentje, maar dat is ook alleen ‘s avonds. Het idee was om juist de hele dagje een romantisch uitje in Amsterdam te beleven, zodat we echt even samen konden zijn. Het liefst zonder afleiding in de vorm van een mobiele telefoon. Toen ik een advertentie zag voor een dagje spa wist ik dat dit het perfecte romantisch uitje in Amsterdam voor ons was. Mijn vriendin en ik zijn allebei dol op zwemmen en sauna’s, dus ik wist zeker dat dit cadeautje in de smaak zou vallen. Bij Spa 1001 heb ik een arrangement geboekt. Spa 1001 doet zijn naam eer aan, de sfeer in de ruimtes ademt echt 1001 nacht, alles is zo vreselijk mooi ingericht en gestyled, echt een droom! Als er één plek in Amsterdam is waar je je zorgen helemaal kunt vergeten en weer helemaal kunt opladen voor een nieuwe week, is het wel Spa 1001. Ik boekte er voor mijn vriendin en mij een luxe ‘Private for Two Arrangement’, wat inhoudt dat je voor een bepaalde tijd de hele ruimte voor jullie twee alleen hebt. Dit verzekert je echt van een romantisch uitje in Amsterdam omdat je 2,5 of 5 uur lang (het kan allebei,) met niemand anders rekening hoeft te houden. Alle sauna- en wellnessfaciliteiten zijn geheel voor jullie twee beschikbaar. Je hoeft je dus niet bloot te geven aan vreemden of met hen de sauna te delen, ideaal! 

Romantisch uitje in Amsterdam inclusief high tea

Bij het Private for Two Arrangement dat ik boekte bestaat ook de optie om een high tea toe te voegen aan het geheel. Mijn vriendin is dol op al die kleine hapjes die bij een high tea zitten dus dit vond ik een perfecte toevoeging. De totaalprijs van het arrangement, inclusief high tea, was €299,- voor ons samen. Dit klinkt misschien duur, maar vergeet niet dat je voor dat geld vijf uur lang alle faciliteiten volledig voor jezelf hebt en dus niet hoeft te delen! inbegrepen in deze prijs zit bovendien:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Romantische decoratie in jullie complex
  • Gebruik van badjassen, handdoeken, slippers en alle luxe doucheproducten

Je hoeft dus niet zelf te gaan sjouwen met handdoeken en een badjas, wat het voor mij vergemakkelijkte om mijn vriendin te verassen voor dit romantisch uitje in Amsterdam. Ik wilde namelijk dat ze geen idee had waar we naartoe gingen. Dit lukte, en ze was enorm verrast met deze verwennerij. We hebben samen een geweldige dag gehad en ontzettend genoten van alle faciliteiten van Spa 1001. 

Een romantisch einde van de dag

Het is me alles meegevallen om een romantisch uitje in Amsterdam voor mijn vriendin te regelen. Overdag samen naar Spa 1001, waar we heerlijk ontspannen vandaan kwamen, en daarna naar een gezellig restaurantje voor een uitgebreid viergangendiner. Toen we thuis kwamen hebben we nog gezellig een film gekeken in bed, wat het perfecte einde was van deze dag. Dit romantisch uitje in Amsterdam was méér dan geslaagd en we hebben nog wekenlang een hele zachte huid gehad door het gebruik van al die luxe sauna’s bij Spa 1001. Wil je ook voor jou vriendin een romantisch uitje in Amsterdam boeken? Kijk dan snel op de website van Spa 1001: spa1001.nl