Een goede e-smoker webshop
16-10-2019
0

Een goede manier om te stoppen met roken is het gebruik van een e-smoker. De reden hiervoor is dat je daarmee direct kunt afbouwen met nicotine, zonder dat je hoeft te stoppen met de gewoonte van het roken zelf. In de webshop van ea-sigaret kun je bijvoorbeeld zo’n elektronische sigaret kopen, welke je in kunt zetten om te stoppen met roken. Vele mensen zullen het herkennen: Ze missen niet alleen de nicotine zelf, maar ook het moment waarop ze voorheen dat sigaretje rookten. Om die reden kan het slim zijn om over te stappen op een e-sigaret. Deze vervangt je normale sigaret op het moment dat je daar behoefte aan hebt, en geeft je toch even dat moment van rust dat je voorheen had als je rookte. Op die manier kun je afkicken van de nicotine, zonder dat je dat momentje voor jezelf kwijt bent. Rookte je bijvoorbeeld voorheen altijd direct na het opstaan, dan kun je dat voortaan doen met die e-smoker. Deze is stukken minder slecht voor je gezondheid, en is bovendien verkrijgbaar in super veel lekkere smaakjes, waardoor het nog een stuk leuker wordt ook! 

Hoe werkt een e-smoker?

Elektronisch roken (of eigenlijk wordt het ‘dampen’ genoemd) werkt heel anders dan het roken van reguliere sigaretten. Je ademt namelijk geen rook in maar waterdamp, en dat maakt een groot verschil voor je gezondheid. Om deze damp te produceren heb je een elektrische sigaret nodig, welke werkt op batterijen. Deze vul je met een e-liquid (hetgene wat verdampt wordt) en de waterdamp die vervolgens uit de opening komt adem je in en en blaas je weer uit. Eigenlijk hetzelfde als bij een normale sigaret, alleen verschilt hetgeen je inademt wezenlijk tussen beide opties. roken van een e-smoker is vele male minder ongezond dan het roken van reguliere sigaretten. Bedenk je goed dat het natuurlijk nog veel beter is om helemaal niet te roken, maar als je een goed alternatief zoekt voor dat dagelijkse sigaretje kun je beter een e-smoker bestellen dan op de normale manier te blijven roken.

Alle smaken e-liquid online bestellen

In de webshop van ea-sigaret kun je onder andere zo’n e-smoker bestellen. Deze elektronische sigaretten zijn zowel los verkrijgbaar als in handige startersets. In deze sets zit alles wat je nodig hebt om te starten met e-smoken, behalve de e-liquid. E-liquid is namelijk verkrijgbaar in zoveel verschillende smaken dat het onmogelijk is om daar setjes mee samen te stellen. Iedereen heeft immers een andere smaak. In de webshop van ea-sigaret kun je al deze smaken e-liquid gemakkelijk bestellen. Je vindt er een compleet overzicht, waarin je kunt zoeken op zowel smaak als merk, en ze verkopen onder andere de volgende smaken:

  • Allerlei fruitsmaken zoals banaan, appel en perzik
  • Frisse smaken zoals mint en menthol
  • Zoete smaken zoals appeltaart en vanille

Vooral de laatste categorie wordt volgens ea-sigaret steeds populairder. Het roken van een e-smoker is nu eenmaal stukken leuker als je een lekker smaakje inademt, en je kunt natuurlijk beter e-smoken dan een compleet stuk appeltaart verorberen. Al deze e-liquids shop je in de online winkel van ea-sigaret.nl, eventueel tegelijk met die elektronische sigaret waarmee jij gaat stoppen met roken!