Een bus huren in Rotterdam voor een bedrijfsuitje
07-08-2019
0

Vorige maand hadden wij met het werk een bedrijfsuitje in Rotterdam. Ik werk voor een middelgroot bedrijf in Rotterdam en samen met twee collega’s zou ik het uitje regelen. Wij hadden voor het uitje een bowlingbaan en een restaurant afgehuurd en hadden ook vervoer nodig voor alle werknemers. Het leek ons het beste om een bus te huren in Rotterdam, zodat iedereen gemakkelijk kon aankomen bij de bowlingbaan en het restaurant. Via de website ikwileengoedkopebushuren.nl kreeg ik offertes van verschillende bedrijven en kon ik een goedkope en goede bus regelen. Dit jaar bestond het bedrijf tien jaar, waardoor er een uitje werd geregeld voor al het personeel. Ik had mij samen met twee andere collega’s aangemeld voor het organiseren van het feestje en moest het vervoer regelen. De twee collega’s zouden een restaurant en vermaak verzorgen. Van de baas hadden wij een budget meegekregen en mensen konden zich aanmelden voor het uitje. Bijna iedereen had zich opgegeven, waardoor wij uitkwamen op 61 mensen. Samen met mijn twee collega’s bespraken wij verschillende ideeën en wij kwamen al snel uit op bowlen en eten. Er zit een groot verschil tussen de leeftijden van de werknemers, waardoor wij iets moesten verzinnen wat leuk voor iedereen zou zijn. Het leek ons verstandig om een bus te huren, zodat iedereen tegelijk aan zou komen en niemand kon verdwalen. Ook zou er drank geschonken worden in de bowlingbaan en in het restaurant, waardoor mensen niet meer konden rijden met de auto. Wij wilden een bus huren in Rotterdam voor ongeveer zestig mensen en ik zou bedrijven benaderen voor een offerte. Ik had nog nooit een bus gehuurd, maar dacht dat het niet zo lastig zou zijn om bedrijven te vinden.

Offertes voor een bus huren in Rotterdam

Online zocht ik naar bedrijven waarbij wij een bus konden huren in Rotterdam en vond een aantal bedrijven waarbij dit Een bus huren in Rotterdam voor een bedrijfsuitjemogelijk was. Ik vond ook de website ikwileengoedkopebushuren.nl en besloot om deze website te gebruiken. Via de website kan je gemakkelijk verschillende bedrijven benaderen voor het huren van een bus. Je kan kiezen uit verschillende soorten bussen en ziet direct hoeveel mensen erin kunnen. Het is mogelijk om de bus te boeken voor een enkele reis, een retour, of naar meerdere bestemmingen. Je hoeft alleen het formulier in te vullen, waarna je meerdere offertes krijgt. Ik kon zodoende gemakkelijk de verschillende bedrijven vergelijken en hoefde niet meer verder te zoeken. Uiteindelijk besloten wij om een bus te huren in Rotterdam bij het bedrijf met de beste prijs.

Alles was goed geregeld

Met het touringcarbedrijf kon ik goede afspraken maken en alles was goed geregeld. Wij hadden een zeer mooie en comfortabele bus en de chauffeur was erg vriendelijk. De chauffeur bracht ons netjes elke keer naar onze bestemmingen en zorgde dat wij niemand vergaten. Voor een bus huren in Rotterdam raad ik de website ikwileengoedkopebushuren.nl

  • Je kan zelf het type bus aangeven
  • Je kan de bus huren voor een enkele reis, retour, of meerdere bestemmingen
  • Ik kreeg al snel verschillende offertes binnen
  • De bus was erg comfortabel en de chauffeur vriendelijk