Een budgetcoach in Zoetermeer om verantwoordelijk om te gaan met geld
14-12-2018
0

Geld uitgeven is snel gedaan. Voordat u het weet, heeft u geen cent meer om uit te geven. Daarnaast kan de financiële administratie een worsteling zijn door de grote hoeveelheid bonnetjes. Daarom kunt u een budgetcoach in Zoetermeer inschakelen. Een budgetcoach in Zoetermeer helpt u om verantwoordelijk om te gaan met geld en daarnaast ook nog te sparen voor bijvoorbeeld de ultieme vakantie of een nieuwe woning. Met een budgetcoach in Zoetermeer kunt u uw doelen om geld te sparen behalen, met alleen een extra zetje in de rug en tips om het sparen makkelijker te maken. De Budgetcoach Rijnbrand helpt u om uit de schulden te komen en bovendien ook te blijven. Bekijk snel wat een budgetcoach in Zoetermeer voor u kan betekenen en neem direct nog contact op voor een afspraak.

Een budgetcoach in Zoetermeer helpt u met veel zaken

Een budgetcoach in Zoetermeer kan een goede uitkomst zijn om van uw schulden af te komen. Een budgetcoach in Zoetermeer kijkt namelijk samen met u waar u het beste mee kunt besparen. Daarnaast kijkt een budgetcoach in Zoetermeer ook mee hoe u bepaalde dingen, zoals een avond stappen met vrienden, kunt incalculeren in uw budget. Zo zult u zich nooit op de avond zelf afvragen of u dit kunt betalen, u heeft immers het geld opzij gelegd om een avond te kunnen genieten zonder geldzorgen. Met genoeg handvatten kan ieder traject tot een succes leiden, waardoor u geen slapeloze nachten meer heeft vanwege de geldproblemen. Natuurlijk kan er altijd een vakantie tussenkomen die net wat meer geld gekost heeft dan u verwachtte. Ook de brieven die op de mat gevallen zijn terwijl u weg was, kunnen voor een paniekaanval zorgen. Ook hiervoor kan een budgetcoach in Zoetermeer een uitkomst bieden. Met wellicht een eenmalige bijeenkomst kunnen al uw zaken weer up-to-date zijn, zodat u verder kunt waar u was gebleven voor deze vakantie. Een budgetcoach in Zoetermeer kan u helpen bij:

  • Hulp bij het opzetten van uw persoonlijke administratie.
  • Opruimen en archiveren van paperassen.
  • Hulp bij het vinden van oplossingen voor uw kleine schulden.
  • Jaarlijkse update van uw administratie.
  • Hulp bij het aanvragen van een PGB via de Gemeente of het zorgkantoor.
  • Hulp bij het aanvragen van toeslagen.
  • Hulp bij het aanvragen van een DigiD.
  • Hulp bij het aanvragen van een uitkering.
  • Hulp bij het invullen van inkomstenbelasting.

Daarnaast helpt hulp bij het opruimen u ook al om orde te krijgen in de chaos. Zo heeft u alle zaken overzichtelijk bij elkaar en kunt u uw geldzaken beter bijhouden. Ook hier kan Budgetcoach Rijnbrand u bij helpen. Wij kijken dan samen wat er eventueel weg kan, wat nog verkocht kan worden via bijvoorbeeld Marktplaats en hoe u er nog geld aan kan verdienen voor in uw spaarpot.

Eigen ervaringen omgezet in hulp

Budgetcoach Rijnbrand is uw specialist op het gebied van budgetteren. Door eigen ervaringen met onder andere schuldsanering, heb ik mezelf weer goed in het leven kunnen laten staan door op bepaalde zaken te gaan letten. Deze ervaring wil ik nu graag zelf inzetten om mensen te helpen met hun geldzaken. U heeft wellicht niet veel ervaring met bijvoorbeeld de belasting omdat iemand anders dat altijd voor u deed. Maar u staat er nooit alleen voor. Samen gaan wij aan de slag om uw leven weer op de rails te krijgen en geef ik tips en handvatten zodat u het in de toekomst zelf kunt doen. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op middels de contactgegevens die vermeld staan op budgetcoachrijnbrand.nl. Ik help u graag verder.