De voordelen van het wrappen van een auto
20-07-2018
0

Het is heel waarschijnlijk dat je nog nooit hebt nagedacht over het wrappen van je auto.De kans is groot dat het niet het eerste is waar je aan denkt wanneer je jouw splinternieuwe auto bij de garage mag ophalen. Heel veel mensen weten niet dat het mogelijk is om een auto te wrappen of weten niet eens wat het is. Het biedt grote voordelen voor iedereen, vooral voor bedrijven, specialisten en mensen die van een mooie, stijlvolle auto houden.  Het wrappen van een auto is meer dan alleen het veranderen van de uitstraling van een auto. Het kan worden gebruikt om een andere kleur, extra glans, decoratie of een nieuwe look aan je auto te geven, maar het kan ook gebruikt worden om:

  • De autolak te beschermen tegen beschadiging van gebruik, andere auto’s en het weer;
  • Ervoor tezorgen dat jouwautoeraltijd nieuw eenstrakuitziet;
  • De doorverkoopwaarde van de auto temaximaliseren;
  • De auto schoonmaakefficiënterte maken.

Uiteraard kiezen veel mensen voor een auto wrap omdat het voor een betere uitstraling van hun auto zorgt. Door je auto te wrappen kan de kleur van je auto eenvoudiger, sneller en goedkoper aangepast worden dan door de autolak te veranderen. Er zijn verschillende texturen mogelijk, inclusief:

  • Metallic;
  • Satin;
  • Mat;
  • Parelmoer;
  • Leatherlook.

Ook kan het wrappen van auto’s uitstekend gecombineerd worden met een beschermende glascoating. Zo wordt het resultaat nog mooier en krijgt de auto betere bescherming. In speciale omstandigheden kan het wrappen van auto’s nog nuttiger zijn, bijvoorbeeld bij een racewagen of een bedrijfswagen.Verschillende auto’s kun je er hetzelfde uit laten zien en dit gaat veel gemakkelijker dan met het gebruik van een speciale autolak. Het resultaat is altijd hetzelfde, dus je weet waar je aan toe bent. Indien gewenst kan de wrap eenvoudig verwijderd worden. Een nieuwe laag autolak is niet nodig.

Hoe laat je een auto wrappen?

Het wrappen van een auto is een vak en moet gedaan worden door een specialist. Zelfs met een folie van hoge kwaliteit moet het met uiterste aandacht en expertise geplaatst worden. Bij Jurgh Car Detailing in De Goorn hebben ze veel ervaring met het wrappen van auto’s en kunnen ze de hoogste kwaliteit garanderen. Ze werken met een bijzonder gegoten vinyl wat speciaal voor het wrappen van auto’s is ontwikkeld en je auto kan volledig ingepakt worden. De folies zijn van topkwaliteit en Jurgh Car Detailing geven een garantie van vijf jaar bij normaal gebruik. Op hun website www.detailing.nl kan je meer lezen over de mogelijkheden. Ze geven graag advies over kleuren en stijlen die specifiek passen bij jouw auto en jouw wensen. Je bent ervan verzekerd dat je auto er top uitziet en dat deze voor minstens vijf jaar beschermd is.Dat is een grote zorg minder.

Wil je de folie veranderen?

Het resultaat van auto wrappen is tijdelijk en de folie zal langzaamaan slijten .Als je een auto wilt verkopen kan het voorkomen datje de folie eerst wilt verwijderen. Of misschien heb je na verloop van tijd behoefte aan een andere kleur of stijl voor je auto. Geen zorgen. De folie kan ook gemakkelijk van je auto afgehaald worden.Onder de folie zit een perfecte en geconserveerde autolak en bevindt zich in dezelfde staat als voor dat de folie erop geplaatst werd. De auto heeft weinig geleden onder het dagelijks gebruik van de auto. Zo kan een auto van vijf jaar oud, of zelfs ouder, er nog als nieuw uitzien.