De rooklucht verwijderen in huis
01-02-2019
0

Mijn vriendin en ik hebben jarenlang gerookt, maar proberen allebei te stoppen. We proberen dit nu al een paar maanden en gebruiken verschillende methodes om te stoppen. Het is nog niet gelukt om volledig te stoppen, maar wij roken wel allebei al veel minder. Aangezien wij allebei roken, vonden wij dit geen probleem om in het huis te doen. Wij kennen veel mensen die niet in huis roken, maar dan is er vaak een gezinslid, of meerderen die niet roken. Een maand geleden hadden wij mijn nichtje over, zij zou het weekend bij ons logeren. Mijn nichtje is 5 jaar oud en vind het altijd erg gezellig bij ons, dit was de eerste keer dat ze kwam logeren. Wij hadden het erg gezellig toen zij over was en hadden veel leuke dingen met ze drieën gedaan. Ze zei alleen dat het erg stonk in ons huis, volgens haar stonk het naar rook. Kinderen zijn vaak erg direct en zij zei dit dan ook zonder blikken, of blozen. Mijn vriendin en ik schrokken hier een beetje van. Wij hebben vaker mensen over, maar hadden dit nog nooit gehoord. Het was natuurlijk niet echt een verrassing, aangezien wij allebei roken in huis. Wij dachten dat de geur minder was geworden, aangezien wij minder roken, maar blijkbaar had dit nog niet veel geholpen. Mijn nichtje wilde graag nog een keer logeren, zolang wij maar de rooklucht verwijderen konden. Mijn vriendin en ik spraken af, dat we minder vaak in huis zouden roken en naar een oplossing zouden zoeken om de rooklucht te verwijderen. Wij willen graag dat mijn nichtje vaker bij ons langskomt en vinden het vervelend als mensen het vinden stinken. Als wij een goede manier konden vinden om de rooklucht te verwijderen, dan zouden wij dit doen. 

Rooklucht verwijderen met een luchtreiniger

Online zochten wij naar manieren en middelen waarmee je rooklucht verwijderen kan. We lazen verschillende artikelen op websites, maar daar werd aangegeven dat niet alles even goed werkt. Je kan bijvoorbeeld een spuitbus gebruiken, maar vaak werkt dit maar tijdelijk, of maskeert dit alleen de lucht. Wij lazen op verschillende websites dat je goed de rooklucht kan verwijderen met een luchtreiniger. Een aantal mensen hadden dit getest en gaven aan dat dit goed voor hun werkten, daarom gingen wij online op zoek naar een luchtreiniger. Bij diverse websites konden wij een luchtreiniger kopen, maar deze waren niet geschikt om rooklucht te verwijderen. Gelukkig vonden wij ook de website https://proairtech.nl/rooklucht-verwijderen-luchtreiniger/ van ProAirTech. Dit bedrijf is gespecialiseerd in luchtreinigers en heeft verschillende soorten in het assortiment. Wij vonden hier de luchtreiniger waar wij naar zochten en vonden het allebei een erg mooi apparaat. De luchtreiniger was te koop voor een goede prijs en ook geschikt voor veel andere dingen. Het apparaat haalt niet alleen de rookgeur uit de lucht, maar zorgt voor een betere luchtkwaliteit en een gezondere lucht. Het leek ons een goed idee om de reiniger uit te proberen.

Een gezonde lucht in huis

Wij zijn erg blij met de aankoop van ons luchtreiniger bij ProAirTech. De luchtreiniger helpt om de rooklucht te verwijderen en wij merken dat de lucht veel gezonder is in huis. Wij kunnen allebei beter ademen en merken een positief effect van de gezondere lucht. Mijn nichtje is al langs geweest en zei dat het niet meer stonk bij ons in huis. Wij zijn erg blij met de aankoop van de luchtreiniger en kunnen ProAirTech aanraden.

  • Ze hebben een groot assortiment
  • Het helpt om de rooklucht te verwijderen
  • Een goede prijs
  • Helpt ook bij veel andere dingen