Cursus time management volgen in Rotterdam? Dan bent u bij Tijdwinst.com aan het goede adres!
04-04-2019
0

Bent u opzoek naar een goede en professionele cursus time management in de regio van Rotterdam? Door heel Nederland geven wij van Tijdwinst.com efficiënte en daadkrachtige cursussen, zodat ook u kunt leren hoe om te gaan met zaken als tijdgebrek, onderbrekingen en op welke wijze u prioriteiten stelt. Wij leren u alles in één dag wat u moet weten om weer grip te krijgen op uw eigen werkproces en hoe u het beste tijdverlies kunt tegengaan. Bekijk onze website voor alle informatie over de cursus time management in onder andere Rotterdam: timemanagement.net Volg net als duizenden andere professionals deze meest gewilde 1-daagse cursus time management!

Wanneer kiezen voor een cursus time management 

Veel mensen kiezen voor een cursus time management als zij al een lange tijd druk ervaren en onvoldoende tijd hebben om te doen wat er dagelijks dient te gebeuren op het werk. Mailboxen raken bijvoorbeeld overvol en het lukt niet om dit te doorbreken. Elke dag weer uw uiterste best doen om de achterstand te beperken gaat vrij moeizaam vanwege alle onderbrekingen van onder andere collega’s. Daarbij vindt u het misschien lastig om uw grenzen te stellen en kenbaar te maken. U wilt ten slotte laten zien dat u het goed kunt, maar daarin zijn echter momenten dat u grenzen moet stellen. Anders stapelt het werk zich alleen maar op. En als dat gebeurt, hoe stelt u dan de juiste prioriteiten? Er zijn vaak veel kleine taken die tussendoor komen, waardoor het moeilijk is focus te houden op de grote en veelal belangrijke lopende zaken. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is uw To-do list eindeloos en uw agenda overvol met vergaderingen en afspraken. Vragen wij onszelf dan af of het werk nog wel ‘goed te doen’ is of ‘worden wij gelukkig van ons werk’ dan doen veel mensen liever het boek dicht. Kortom, tijd om er wat aan te gaan doen! Volg onze cursus time management in onder andere de regio Rotterdam en krijg alle kennis en handvatten die u nodig hebt om weer grip te krijgen op uw werk! 

Wat biedt een cursus time management in onder andere Rotterdam?

Een time management cursus hoeft niet dagen te duren of saai te zijn. Wij van Tijdwinst.com hebben dé meest favoriete time management cursus ontwikkeld speciaal voor professionals. Op een betrokken en informele wijze leren wij u hoe u weer grip krijgt op uw agenda en To-do list. Onze cursus time management in bijvoorbeeld Rotterdam biedt u het volgende:

  • Tijdwinst – efficiënter leren werken, zodat u tijd kunt besparen
  • Focus – concentratie houden op uw planning en werk 
  • Stress-vrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere zaken
  • Overzicht – vergeet geen belangrijke zaken en houdt u agenda overzichtelijk 
  • Resultaatgericht – leg de focus op het eindresultaat en stel op basis daarvan prioriteiten 
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen
  • Balans – een betere balans tussen werk en privé creëren
  • Rust – werkdag beëindigen zonder openstaande taken geeft rust 
Kortom wij leren u alle belangrijke aspecten rondom het optimaal kunnen werken. Zelfs in de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving. Duidelijkheid, begripvol en eerlijk zijn, blijken telkens weer belangrijke aspecten van het proces te zijn. Bekijk onze agenda met alle cursussen in de regio van Rotterdam en op onze website vindt u ook al onze andere locaties voor het volgen van een cursus time management: timemanagement.net/cursus-time-management-rotterdam/! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij helpen u graag verder!