Coaching Den Haag
18-07-2018
0

Bij Haptotherapie Den Haag kun je terecht voor coaching. Voor we meer vertellen over de mogelijkheden en werkwijze van coaching in Den Haag, willen we je graag vertellen wat we precies verstaan onder haptotherapie. Misschien heb je er wel eens van gehoord. Misschien helemaal nooit. Hoe dan ook is het goed om te weten waar we het over hebben wanneer we spreken van deze vorm van begeleiding. Bij Haptonomie, staat het individu centraal met betrekking tot zijn omgeving. Dat wil zeggen dat er wordt gekeken tijdens therapie die volgens dit principe werkt, naar de manier waarop jij je voelt ten opzichte van je omgeving en de manier waarop je op die omgeving reageert. Ook als je op zoek bent naar coaching in Den Haag, zullen we met deze blik kijken naar jouw situatie. Er zijn verschillende manieren waarop je in het leven vast kunt lopen. Vaak ontstaan die momenten van stagnatie langzaam en moet het escaleren voor je om hulp vraagt of zelfs maar inziet dat je eigenlijk wel wat hulp kan gebruiken. Coaching in Den Haag bij Haptotherapie Den Haag is een mooie kans om te kijken naar jou mogelijkheden en de oorzaken te onderzoeken waar jouw remmingen vandaan komen.

Coaching in Den Haag; contact via het lichaam

Je lichaam kan ook wel het huis voor je geest worden genoemd. Je woont er en je moet er een heel leven lang mee doen. Met andere woorden; je lichaam is je tempel. Toch zijn veel mensen zich niet bewust van hun lichaam, of maar ten delen, wanneer dit lichaam pijn begint te doen bijvoorbeeld. Vaak is het op dat moment echter al te laat. Om in contact met jezelf te komen, is het zaak dat je in contact met je lichaam komt, en hier naar leert luisteren. Alleen wanneer je naar je lichaam leert luisteren en jezelf leert kennen, kun je ook met andere in contact staan. Dit is precies waar we mee aan de slag gaan tijdens coaching in Den Haag. We kijken naar:

  • Jou als mens
  • Jouw diepste gevoelens
  • Jouw relatie tot anderen
  • Jouw relatie tot je lichaam

Geen schaamte

Veel mensen zijn bang om op zoek te gaan naar coaching in Den Haag. Er bestaat, helaas, nog altijd het misverstand dat coaching in Den Haag of het vragen om hulp, een teken van zwakte is. Dat is echter helemaal niet het geval. Wil je meer weten over coaching in Den Haag omdat je je de laatste tijd niet goed voelt, en niet weet welke richting je aan je leven wilt geven; wil je graag keuzes maken die dichter bij jezelf liggen en ontdekken wie dat zelf dan eigenlijk precies is? Coaching in Den Haag is een mooie stap om te zetten. We kijken samen met jou naar het pas dat je in kunt slaan en de mogelijkheden die bij je passen. Uiteindelijk ben jij degene die de keuzes maakt en terug zal komen bij je diepste gevoel van eigenwaarde. Als je deze veiligheid bij jezelf kan vinden, dan zullen de keuzes die je maakt in het leven, daar als vanzelfsprekend uit voortvloeien en deze keuzes zullen onverbiddelijk meer in lijn zijn met wie jij bent als persoon. Ben je op zoek naar hulp, ga dan voor coaching in Den Haag en neem contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst en begeleiden je op de weg terug naar jezelf. Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn; jij ook. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op.