Caravan kopen? Kies voor Stekelbos Caravans
10-04-2019
0

Een tweede huis, een vakantiewoning, een lekkere plek voor het weekend: een chalet of caravan is zo gek nog niet! Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn eerste vereisten voor onbezorgd vakantieplezier. Bij stekelbos Caravans bieden ze deze kwaliteit en betrouwbaarheid, en daarnaast nog veel meer.

De caravans bij stekelbos

stekelbos Carvans bestaat nu al meer dan maar liefst 45 jaar. Het is dan ook niet meer dan logisch dat ze precies weten hoe ze kwaliteit en betrouwbaarheid op de beste manier kunnen bieden. Ze zijn al meer dan 45 jaar het adres voor:

 • Mobiele chalets
 • Aluminium stacaravans
 • Top Occasions
 • Tour caravans
 • Sta caravans
 • Chalet onderdelen
 • Deskundig advies
 • Financiering mogelijkheden
 • Inruilen

Op het gebied van inruilen is het mogelijk om uw tour caravan, sta caravan, camper, chalet, motor auto of zelfs huis in te ruilen. Bij stekelbos Caravans is daadwerkelijk alles mogelijk en zullen ze altijd met u mee denken. Ze beschikken bij stekelbos.nl over een 20.000 vierkante meter groot showterrein, zowel binnen als buiten. Hier staan diverse modellen caravans en chalets overzichtelijk en ruim opgesteld. Bij stekelbos zullen de deuren altijd voor u open staan, zodat u op uw gemak een chalet of caravan kunt uitkiezen. Heeft u een stacaravan of chalet te koop staan? Dan is stekelbos Caravans ook een bedrijf dat graag per direct tegen contante betaling chalets of stacaravans inkoopt. U krijgt direct een reëel bod op uw tour caravan, stacaravan of chalet. Ze kopen ook grote partijen stacaravans en chalets van campings en parken. Ze beschikken over eigen transport middelen. Indien de stacaravan(s) of chalet(s) nog op een campingplaats staan halen ze de stacaravan(s) of chalet(s) zelf van hun plaats. Zo wordt alles voor u geregeld en kunt u zonder problemen of onzekerheid uw chalets, stacaravans of tour caravan verkopen.

Chalet bouw

Ook wanneer u ervoor kiest om een chalet te laten bouwen staan ze bij stekelbos Caravans voor u klaar. Ze begeleiden het gehele proces van chalet bouw zodat u zeker bent van het gewenste resultaat. Chalet bouw op maat resulteert in een heerlijk chalet, volledig naar uw wensen opgebouwd en ingericht. De adviseurs bij stekelbos Caravans staan voor u klaar! Er zijn een paar mooie voordelen bij het laten bouwen van een chalet door stekelbos:

 • Uw droomchalet binnen handbereik
 • Zowel interieur als exterieur geheel naar uw wensen
 • Zelf de indeling en afmetingen bepalen

Vindt u in het bestaande aanbod niet het chalet van uw dromen? Dan is chalet bouw het overwegen waard. Ze adviseren u graag over de beste keuze in materialen, de meest praktische afmetingen voor uw locatie en de trends met betrekking tot de inrichting van uw chalet. Natuurlijk verzorgen ze ook het transport en het plaatsen van uw maatwerk chalet. Kortom, een chalet laten bouwen realiseert u via stekelbos Caravans! Het principe gebruiksklaar is zeker van toepassing op chalet bouw bij stekelbos. Ze maken uw chalet in de fabriek compleet gebruiksklaar zodat ze deze na transport en plaatsing alleen nog maar aan hoeven te sluiten. Daarnaast houden ze rekening met de duurzaamheid van uw chalet én de omgeving. Bij chalet bouw besteden ze graag de nodige aandacht aan isolatie en voorzien ze de chalets van dubbelglas. Ze adviseren u bij stekelbos Caravans te kiezen voor duurzame materialen zodat uw chalet heel lang succesvol dienst doet als tweede huis of vakantiewoning.