Ben jij ook op zoek naar een Java software engineer vacature? 
25-12-2018
0

Ken je dat? Je bent net afgestudeerd en je kunt direct aan de bak bij een tof bedrijf om daar je droombaan uit te gaan oefenen. Ik ken dat gevoel helaas niet. Nadat ik afgestudeerd was als software engineer, kon ik helaas niet meteen bij het bedrijf terecht waar ik mijn afstudeerstage had. Dat is natuurlijk jammer, want ik moest dus nog wel op zoek naar een baan. Lang heb ik moeten zoeken naar de perfecte Java software engineer vacature. Ik heb intussen nog wel bij andere bedrijven gewerkt, maar heb me daar nooit volledig kunnen richten op Java development. Uiteindelijk heb ik de perfecte Java software engineer vacature wel kunnen vinden via Java Professionals. 

De tofste Java software engineer vacature gevonden via Java Professionals 

Het is dus niet heel gemakkelijk om de perfecte Java software engineer vacature te vinden. Ik had dan ook nogal veel verschillende eisen. Zo wilde ik niet te ver van mijn woonplaats af gaan werken. Ik was het inmiddels gewend om in Eindhoven te wonen, daar had ik ook gestudeerd en daar woonde ik ook op kamers. Ik was gehecht aan de stad en wilde eigenlijk niet verhuizen of elke dag ver reizen. Daarnaast moest het ook een wat groter bedrijf zijn. Ik heb na mijn afstuderen wel bij meerdere andere bedrijven gewerkt, maar die waren eigenlijk allemaal net te klein voor mij. Ik werk graag in grotere teams aan grote projecten. Bij zulke projecten komen mijn vaardigheden pas echt goed tot hun recht. Na lang zoeken heb ik uiteindelijk toch de perfecte Java software engineer vacature voor mij gevonden via Java Professionals. Java Professionals is een werving en selectiebureau, die zich specialiseert in Java. Zij zijn het selectiebureau bij uitstek als je op zoek bent naar een Java software engineer vacature, vanwege: 

  • De focus die enkel ligt bij het Java-specialisme 
  • De persoonlijke aandacht op individueel niveau 
  • De juiste mix van kennis en ervaring bij de recruiters 
  • De recruiters zijn betrokken en intuïtief 

Ik heb via Java Professionals dus de perfecte Java software engineer vacature voor mij kunnen vinden. Het was ook erg fijn om met ze samen te werken. Ik kon me gemakkelijk aanmelden via https://www.java-professionals.nl/. Nadat ik mij had ingeschreven, werd ik enkele dagen later gebeld voor een afspraak. Daar namen ze precies mijn wensen door. Ik kon daar aangeven waar ik naar op zoek was en ook wat ik absoluut niet zocht in een Java software engineer vacature. Vervolgens hielpen ze mij een profiel op te zetten, waarbij precies mijn goede kanten en vaardigheden werden uitgelicht. Ze hadden veel persoonlijke aandacht voor mij als developer en luisterden echt goed naar mijn wensen. Na een tijdje werd ik door Java Professionals gebeld met een aanbod van een bedrijf hier in Eindhoven. Ik was uiteraard direct enthousiast, omdat ik dus bij mij in de buurt zou kunnen gaan werken. Na een aantal keren bij het bedrijf langs te zijn geweest, ben ik door de sollicitatieprocedure heen gekomen en ben ik aangenomen. Ik zit hier nu al een half jaar erg op mijn plek en ik zie de toekomst hier dan ook rooskleurig in. 

Meld je ook aan bij Java Professionals en vind je droombaan 

Als jij nu net als ik ook je droombaan wilt vinden, meld je dan ook aan bij Java Professionals. Dit kun je gemakkelijk en snel doen via de website. Zij kunnen voor jou ook de perfecte Java software engineer vacature vinden. Wie weet word jij dan binnenkort wel mijn collega.