Ben je op zoek naar honden tuigen van hoge kwaliteit? 
21-01-2019
0

Wanneer je een hond hebt, moet je deze natuurlijk meerdere malen per dag uitlaten. Het is dan verplicht om je hond tijdens de wandeling aangelijnd te houden. Je kunt je hond natuurlijk aanlijnen door middel van een lijn die je aan de halsband van je hond vastmaakt. Je kunt er echter ook voor kiezen om je hond een tuigje om te doen in plaats van een halsband. Honden tuigen hebben verschillende voordelen ten opzichte van een halsband. Zo zijn honden tuigen over het algemeen beter voor de hond en beter voor het baasje. 

De honden tuigen van Rogue Royalty 

Als je met je hond gaat wandelen, wil je enerzijds natuurlijk dat je hond goed aangelijnd is en niet zomaar weg kan. Anderzijds wil je echter wel dat je hond zo comfortabel mogelijk kan wandelen. Het gebruiken van een halsband is dan een optie. De meeste hondeneigenaren doen de hond een halsband om wanneer ze met de hond willen gaan wandelen. Een andere optie is echter om een tuigje te gebruiken voor je hond. Een tuigje zorgt ervoor dat je hond, wanneer deze bijvoorbeeld veel trekt of er af en toe eens vandoor schiet, geen beschadigingen aan zijn nekwervels krijgt. Een halsband drukt namelijk enkel op de nek en de keel van de hond en voor een hond die wat groter en sterker is, kan dat op den duur voor gezondheidsproblemen zorgen. Een tuigje drukt daarentegen niet enkel op de nek en de keel van de hond, maar verspreidt de kracht over het gehele lichaam. Zo zit er aan de ene kant dus minder druk op de nek van de hond, maar krijg jij als baasje aan de andere kant ook meer controle over je hond. Een tuigje is voor grotere en sterkere honden dan ook aan te raden. Er zijn echter verschillende honden tuigen op de markt. Sommige zijn dan ook beter dan andere. Voor sterke honden heb je eigenlijk honden tuigen nodig met brede banden en stevig materiaal. Daarnaast is de pasvorm van het tuig ook erg belangrijk. Goede honden tuigen zorgen ervoor dat je hond geen last heeft van het tuig en er comfortabel en vrij in kan bewegen. Wanneer je op zoek bent naar een goed tuig voor je hond, kijk dan eens op Rogue Royalty. Bij Rogue Royalty kun je terecht voor verschillende artikelen voor je hond: 

  • Halsbanden 
  • Lijnen 
  • Tuigen 
  • Muilkorven 
  • Huidverzorging 
  • Snacks 

Rogue Royalty heeft verschillende sterke honden tuigen van hoge kwaliteit. Deze tuigen kunnen zelfs de grootste en sterkste honden aan. De tuigen van Rogue Royalty gebruiken geen plastic, waardoor er dus geen zwakke onderdelen in zitten die gemakkelijk kapotgetrokken kunnen worden. De tuigen zijn niet alleen ontzettend sterk en duurzaam, maar zijn voor je hond ook nog eens zeer comfortabel. De tuigen schuren niet langs het lijf en belemmeren je hond niet tijdens het wandelen. Je hond kan fijn wandelen en jij hebt als baasje meer controle over je hond. 

Bestel nu je tuigje bij Rogue Royalty 

Als jij nu ook zo’n tuigje van Rogue Royalty wilt voor je hond, kijk dan eens op rogueroyalty.nl. Je kunt op de website kiezen uit verschillende honden tuigen. Het is, voordat je een tuigje aanschaft, wel ontzettend belangrijk dat je je hond eerst goed opmeet. Wanneer je de juiste maten hebt, kun je namelijk het beste tuig voor je hond uitkiezen. Het tuigje zit alleen comfortabel wanneer het ook echt goed past. Een tuigje dat te klein of te groot is, kan namelijk gaan irriteren. Wanneer je de juiste maat weet, kun je gemakkelijk je tuigje bestellen via rogueroyalty.nl.