Autisme Groenlo voor efficiënte behandelingen? Kies dan voor OpWeg Coaching!
08-07-2019
0

Bent u opzoek naar autisme behandelingen in Groenlo? Dan bent u bij OpWeg Coaching in goede handen. Wij begeleiden zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Ons team staat graag voor u klaar voor ambulante zorg en trainingen voor verschillende leeftijden. We hebben geen vaste begeleiding, want iedereen is uniek en reageert op zijn of haar eigen wijze. We denken absoluut niet in hokjes en nemen de tijd voor een individuele aanpak. Wilt u graag begeleiding of ondersteuning, een goed gesprek of training volgen over autisme? Neem dan contact op met OpWeg Coaching Groenlo.

Autisme Groenlo

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bij ons is het probleem nooit het uitgangspunt, maar de oplossing des te meer. We zetten ons graag volledig in om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. Daarbij richten wij ons hoofdzakelijk op motivatie. Op welke wijze is het mogelijk om tot een goede oplossing te komen? Deze vraag stellen wij onszelf meerdere malen tijdens een autismebehandeling in Groenlo. Een van onze kernpunten bij de aanpak is empowerment. Dit is een term waar wij helemaal achterstaan. Mensen in hun eigen kracht zetten om zoveel mogelijk zelf (of met begeleiding) te bereiken. Hierdoor wordt de voortgang bevorderd op een unieke wijze, waarbij professionaliteit en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Al onze autisme coaches werken met een aanpak op basis van cognitieve gedragstherapie. Gedachten, gevoelens en gedrag worden uitvoerig besproken en analytisch gescand op eventuele verbanden. Tijdens de gehele behandeling in Groenlo staat de klant zelf centraal en neemt actief deel aan het leerproces.

Wat zijn de kernpunten van Autisme Groenlo behandelingen bij OpWeg Coaching:

  • Oplossingsgericht
  • Positief en professioneel
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Luisteren, doen en ervaren
  • Empowerment staat centraal
  • Actieve betrokkenheid

Waarom kiezen voor OpWeg Coaching Groenlo?

Uiteraard zijn er meerdere organisaties die u bij kunnen staan tijdens autismebehandelingen en trainingen. Wij van OpWeg Coaching hebben echter een aantal punten waarop wij onderscheiden van andere zorgtrajecten. Hiervoor kiezen wij bewust om efficiënte en daadkrachtige processen te doorlopen. Onze coaches houden bijvoorbeeld uitgebreid rekening met de persoonlijke behoeften van elke persoon. Wat is de specifieke hulpvraag en hoe kunnen wij het beste hiermee aan de slag gaan? Zorg en begeleiding wordt dus geheel op maat verzorgd. In onze ogen is namelijk elke zorgvraag anders en heeft daarom ook een maatoplossing nodig. Onze missie is dan ook duidelijk: OpWeg Coaching wil nu en in de toekomst bijdragen dat mensen met autisme, ADHD of verwante problematiek beter zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij. Dit doen wij met behulp van begeleiding en coaching op maat. Daarnaast streven wij naar het verhogen van begrip en acceptatie in de maatschappij. Het is ten slotte een keuze om u ergens aan te irriteren of storen en dat gebeurd in deze maatschappij veel te vaak.

Met onze persoonlijke begeleiding en training bieden we de hulp aan die nodig is voor een autisme behandeling in Groenlo. Wilt u graag meer informatie over onze mogelijkheden en behandelingen? Dan kunt u terecht op onze website: opwegcoaching. Of neem ten alle tijden contact op met een van onze medewerkers. Er zijn geen problemen en altijd oplossingen!